1167px vladimir putin at the wedding of karin kneissl 2018 08 18 07

Thierry Baudet: 'Voormalig Oostenrijks minister vlucht vanwege doodsbedreigingen omdat Poetin op haar bruiloft danste'

Buitenlandaug 05 2022, 9:54
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet vindt het totaal onacceptabel dat voormalig Oostenrijks minister van Buitenlandse Zaken Karin Kneissl Oostenrijk is ontvlucht omdat ze zich niet meer veilig voelde. Ze ontving namelijk doodsbedreiging na doodsbedreiging de afgelopen jaren omdat Vladimir Poetin in 2018 op haar bruiloft met haar danste.
"Voormalig Oostenrijks minister van BuZa Karin Kneissl is Europa ontvlucht en naar Libanon gegaan vanwege doodsbedreigingen en omdat haar huis zelfs werd afgepakt omdat Poetin een gast was op haar bruiloft," aldus Baudet. "Niemand in Oostenrijk verdedigde haar. Europa's afdaling in dictatuur."
De voormalige minister werd onder meer 'hoer van Poetin' genoemd en 'Russisch zeug.' Ook kreeg ze doodsverwensingen én daadwerkelijke bedreigingen van mensen die haar wel even naar het hiernamaals wilden helpen.
Kneissl is ook doelwit van sancties 'tegen Rusland.' Daar zegt ze zelf over dat ze zich niet eens mag verdedigen. "Normaal was er een rechter, waren er advocaten. Je kon jezelf verdedigen en uitleggen hoe het echt zat. Maar nu kan ik niks. Ik kan niet eens bij mijn eigen geld," aldus de vrouw die zegt dat ze in het Midden-Oosten veiliger is dan in haar geboorteland.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Vraag aan onze lezers: wat vinden jullie, gaat dit veel te ver? Of vinden jullie het prima dat er zulke sancties worden afgekondigd tegen privépersonen omdat ze in het verleden voor Russische bedrijven hebben gewerkt en persoonlijk contact hadden met Poetin?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten