-Kijktip!- Corona-verzetscomedian Wouter Meijs lacht lockdowns weg in nieuwe show "Louter Wappie"

Cultuurokt 12 2023, 11:00
De bekende verzetscomedian Wouter Meijs, lid van het comedycollectief Hart voor Humor, heeft onlangs zijn lockdown-show "Louter Wappie" online gelanceerd. Met een droge humor en zijn kenmerkende gestoorde, doch vriendelijke blik neemt Meijs de Corona-maatregelen van de afgelopen twee jaar op de hak. Deze show, die nu te zien is op het YouTube-kanaal van Café Weltschmerz, laat duidelijk zien dat humor misschien wel het beste medicijn is in deze uitdagende tijden.
Meijs, die eerder optrad in het voorprogramma van niemand minder dan Hans Teeuwen, bespreekt in zijn show de thema's vaccinatieschade, lockdowns en de absurditeit van onze huidige samenleving. Een van zijn grappen: “Ik treed liever op voor gevaccineerden, want dan vertel ik een grap die niet werkt. En dan begrijpen ze hem niet - dus vertel ik hem nog een keer. Op een gegeven moment schreeuwen ze: “we want more”, toen kwam ik maar met een boostergrap.”
Het comedycollectief Hart voor Humor, waar Meijs deel van uitmaakt, staat bekend om zijn anti-globalistische perspectief en heeft als kernwaarde het vrije woord. Jonathan Krispijn, oprichter van Hart voor Humor, benadrukt het belang van vrijheid van meningsuiting: “Het standpunt van de comedian interesseert mij geen reet. Het gaat erom dat ze het grappig kunnen verwoorden.”
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Voor diegenen die houden van een avondje scherpe en onconventionele humor, is er goed nieuws. Café Weltschmerz, waar de show van Meijs is opgenomen, kondigt aan dat op 27 en 28 oktober de volgende show wordt opgenomen. Ditmaal is het podium voor Paul Schoolderman. Gezien de vorige shows belooft het wederom een avond vol lachsalvo's te worden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten