shutterstock 292373336

Raisa Blommestijn fileert Woke-ziekte: 'Bij 16-jarige meisjes de borsten afhakken, maar ze mogen geen alcohol drinken'

Cultuursep 25 2023, 15:00
Op X (voorheen Twitter) heeft Raisa Blommestijn in één enkele korte post de hele zieke ideologie en hypocrisie van Woke voor kinderen ontmaskerd. Hoe? Heel simpel. Ze legt uit dat we 16-jarige meisjes met een geestesstoornis in staat stellen zich voor de rest van hun leven te verminken... maar we verbieden haar te stemmen of alcohol te drinken omdat ze daar "nog niet klaar" voor is. Hoe dan?!
We zien allemaal wat er tegenwoordig gebeurt in Nederland en in de rest van de Westerse wereld met Woke: kinderen worden er stelselmatig mee geïndoctrineerd. Het begint tegenwoordig al op héél jonge leeftijd, zelfs vanaf 4 jaar. Bespottelijk, afgrijselijk, maar het is helaas ook de kille waarheid.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS bestrijden we Woke elke dag weer. Maar daarvoor worden we KEIHARD bestraft. Vind jij Woke ook het kwaad? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons dat knettergekke Woke, die zieke ideologie, kapot te maken.
Raisa Blommestijn zegt vaker dat ze dit geschift vindt - en dat het in haar ogen zelfs misdadig is. De Ongehoord Nieuws-presentatrice wil hier dan ook direct een einde aan maken én genderoperaties illegaal verklaren.
Op X is ze nu weer even losgegaan op dit onderwerp. Terecht, natuurlijk. Want er is haar iets geks opgevallen. Iets... merkwaardigs. Iets hypocriets. En iets dat eigenlijk zelfs bij linkse kneuzen voor ophef zou moeten zorgen - maar wat het ongetwijfeld niet zal doen, want links is tegenwoordig ronduit kwaadaardig.
"We staan in dit land toe dat bij meisjes van 16 de borsten worden afgehakt omdat ze zich 'een jongen voelen'," aldus Blommestijn. "Ter vergelijking: als je 16 bent mag je geen tatoeage laten zetten. Je mag niet stemmen. Je mag geen alcohol kopen. Maar je mag wel kiezen voor levenslange verminking."

We staan in dit land toe dat bij meisjes van 16 de borsten worden afgehakt omdat ze zich “een jongen voelen”. Ter vergelijking: als je 16 bent mag je geen tatoeage laten zetten. Je mag niet stemmen. Je mag geen alcohol kopen. Maar je mag wel kiezen voor levenslange verminking.

4.2K
Reply
Dit is natuurlijk een ontzettend belangrijk en goed punt. 'We' vinden dat een 16-jarige niet het verstand heeft om een goede keuze te kunnen maken qua stemmen. We vinden ook dat ze geen alcohol mag drinken, want haar hersenen zijn nog niet volgroeid. Oh, en een tatoeage zetten mag ook niet want dat is iets dat haar leven lang bij haar blijft.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we pal tegen woke. We zijn het helemaal eens met hoe Raisa hier tegen aan kijkt. Maar dit betekent dat we JOUW STEUN nodig hebben. Elke maand weer. Elke dag weer. Want Big Tech en het Kartel bestraffen ons KEIHARD voor onze denkbeelden over Woke. Doneer daarom aan DDS en help ons Woke 24/7 te bestrijden!
Maar als het dan over het verminken van het eigen lichaam gaat dan is het helemaal prima allemaal. De hersenen zijn nog steeds niet volgroeid. Ze kan nog steeds niet volledig rationeel nadenken. En deze keuze heeft natuurlijk voor de rest van haar leven effect op haar (en op haar levensgeluk). Maar dán mag het opeens allemaal wel.
Waarom? Omdat bij Woke de Woke Ideologie boven alles gaat. Het is Woke über alles.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten