screen shot 2023 09 22 at 150401

Luister! DDS Podcast (Space) met Raisa Blommestijn: over de APB, Wilders, Woke, FVD, en de vreselijke 'premier' Timmermans

Politieksep 22 2023, 18:00
Vandaag was er weer een mooie DDS Space (op X, voorheen Twitter) met de koningin van conservatief Nederland: Raisa Blommestijn. Raisa en ondergetekende spraken met elkaar over de Algemene Politieke Beschouwingen, de aanval van Wilders op Baudet, de zieke wokeverminking van kinderen, FVD, én over de vraag: wie wordt de nieuwe premier van ons land?
In de zomer zijn we bij DDS begonnen met het houden van Spaces. Raisa Blommestijn was één van onze gasten toen in verband met haar mooie Zomerinterview bij ons. Dat gesprek beviel zo goed, dat Raisa en ik afgesproken hebben vaker met elkaar te Spacen. Zo ook vandaag. Luister naar de podcast-aflevering op Apple Podcasts:
Natuurlijk openden we het gesprek met de Algemene Politieke Beschouwingen van deze week. Het was allemaal theater. En ja, daar worden we allebei weleens moe van. Maar toch, er gebeurde wel degelijk het één en ander... waaronder de aanval van Geert Wilders op Thierry Baudet. Waarom deed hij dat?
Ook spraken we over de motie van FVD om het verminken van kinderen uit naam van de Transgender-ideologie illegaal te verklaren. Het is ongelooflijk dat dit niet al illegaal is. Sterker, Raisa is sowieso voor het verbieden van dit soort operaties en hormoonbehandelingen - maar zéker voor kinderen. Dat er partijen zijn die een motie om kinderen te beschermen niet steunen is ronduit ziek.
Daarnaast ging het gesprek over hoe de persoonlijkheid van politici stemgedrag van kiezers kan beïnvloeden - zowel ten goede, maar ook ten kwade. Heeft dat impact? Zo ja, hoe, wanneer, en is dat alleen negatief of ook positief?
Tenslotte en ten engste (ha) vroeg ik ook aan Raisa wie de race om het Torentje gaat winnen? In eerste instantie antwoordde ze dat het een tweestrijd wordt tussen Dilan Yesilgöz en Frans Timmermans. Dat was natuurlijk al vreselijk om te horen. Maar wacht. Toen ze nog even langer nadacht kwam ze met de conclusie dat het eigenlijk al vastligt dat het één van de twee wordt. Wie?
Laat ik het zo zeggen, op dat moment moesten we maar snel een einde maken aan de podcast om te voorkomen dat hele horden Nederlanders zich then and there van het leven zouden beroven.
Afijn! Bedankt voor het luisteren! Hopelijk genieten jullie ervan! En onthoud: word lid van Omroep ON! zodat die omroep zich nog beter kan verweren tegen de smerige aanvallen van de NPO, én steun DDS op BackMe zodat wij dit belangrijke werk - het slopen van het kartel - kunnen blijven doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten