Woke waanzin bij HEMA: Van speentjes naar seksspeeltjes in schandalige babyfolder

Cultuurfeb 12, 20:00
In wat alleen beschreven kan worden als een dieptepunt in de hedendaagse, doorgeslagen progressieve cultuur, heeft HEMA, ooit een trots Nederlands warenhuis, besloten om de grenzen van het fatsoen te overschrijden. Met een recent verspreide folder die schaamteloos adverteert met "alles voor jou en je baby, van speen tot seksspeeltje," heeft HEMA laten zien dat geen enkele waarde heilig is in de jacht op shockeren en provoceren.
Het is een onthutsende ontwikkeling dat een winkelketen die bekend staat om zijn onschuldige huis-tuin-en-keuken producten, zich nu begeeft op een pad waarbij de onschuld van baby's wordt gebruikt om een assortiment te promoten dat duidelijk niet voor hun leeftijdsgroep bedoeld is. Deze smakeloze mix van kinderverzorgingsproducten en volwassenenentertainment getuigt van een gebrek aan moreel kompas en een schrijnende veronachtzaming van de traditionele familiewaarden waar Nederland ooit trots op was.
De verontwaardiging die op sociale media en onder het publiek is ontstaan, is volkomen terecht. Vooraanstaande figuren en bezorgde burgers hebben hun afschuw niet onder stoelen of banken gestoken. De vraag die nu op ieders lippen brandt, is hoe HEMA in vredesnaam heeft kunnen denken dat dit een goed idee was. Was het een wanhopige poging om relevant te blijven in het steeds veranderende culturele landschap, of is het simpelweg een teken van moreel verval binnen het bedrijf?

Het valt me elke keer op wat een enorme hoeveelheid haatreacties er komt wanneer je je uitspreekt tegen seksualisering van kinderen. Met de Lentekriebels en nu met @HEMA. Maakt duidelijk hoe belangrijk het is om het wél te blijven doen: niet normaal maken wat niet normaal is.

3.0K
Reply
Het besluit van HEMA om de verspreiding van de folder "waar mogelijk" te stoppen, komt te laat en voelt als een halfhartige poging om de schade te beperken. De folder is immers al verspreid en heeft zijn weg gevonden naar de huizen en harten van vele Nederlanders, die nu met verbijstering achterblijven.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met die Woke-gekte. Ze gaan STEEDS verder. Het is WANSTALTIG. Nu dit weer met overduidelijk seksueel getinte folders over dildo's en speentjes. Het moet niet gekker worden. Wil jij dat Woke bestreden wordt? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons die fanatieke linkse extremisten elke dag weer te bestrijden!
Ja, de folder is verwijderd, maar in de tussentijd blijft de vraag onbeantwoord: hoe diep moet de Nederlandse cultuur nog zinken voordat het tij keert? Het debacle van HEMA's nieuwste folder is slechts een symptoom van een veel groter probleem dat onze nationale identiteit bedreigt. Het is aan ons, de waakzame burgers, om een standpunt in te nemen en te vechten voor de herstelling van onze culturele waarden en normen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten