8596345463 5f7fe9e434 c

Jezelf klaarstomen voor de virtuele economie

Economiesep 17 2022, 14:16
De virtuele economie is al een tijd lang in opkomst en wordt steeds groter. We hebben er allemaal al mee te maken en dat gaat alleen maar meer worden. Wellicht heb je de behoefte om jezelf voor te bereiden op deze virtuele economie. Een manier om dat te doen is om een opleiding te volgen in deze richting. 
De virtuele economie lijkt veel op de economieën die wij in ‘de echte wereld’ kennen, maar zitten op sommige vlakken toch anders in elkaar. Er bestaat nu bijvoorbeeld virtuele valuta waarin zowel online als in de fysieke wereld betaald kan worden. Hoe dit precies werkt, kan je leren tijdens een online opleiding.
Een online opleiding volgen
Ook het volgen van een opleiding kan tegenwoordig helemaal online. Met opleidingen van NCOI volg je een opleiding in deeltijd. Je kan kiezen voor onderwijs op afstand, waarbij je helemaal zelfstandig een opleiding afrondt. Ook zijn er varianten waarbij je wekelijks of tweewekelijks samenkomt met een groep medestudenten en een docent. 
Het volgen van een deeltijd opleiding kan naast je baan of andere verplichtingen. Afgezien van de bijeenkomst studeer je namelijk wanneer het jou uitkomt. Dit geeft de perfecte mogelijkheid om je te verdiepen in een onderwerp dat jij interessant vindt. Of misschien zijn er onderwerpen waar je tijdens je baan mee te maken krijgt en waar je meer over wil weten. Een voorbeeld daarvan is de virtuele economie.
Wanneer je een opleiding volledig op afstand volgt, kan je zelf bepalen vanaf waar en wanneer je werkt. Dit kan dus vanuit huis, op kantoor of juist vanuit het buitenland. Met een hbo start van NCOI heb je alle vrijheid rondom je studie. Zo verdiep jij je helemaal in een onderwerp naar keuze en verbreed je je kennis. 
NCOI is een specialist in het onderwijzen van werkenden in Nederland. De opleidingen zijn er volledig op ingericht dat jij naast je studie gewoon je dagelijks leven kan blijven uitvoeren zoals je dat gewend bent. Het volgen van een studie naast je baan hoeft dus helemaal geen extra stress op te leveren. Door te studeren waar en wanneer jij dat wil bepaal jij het tempo.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten