-Michel Mulder- 'Maak domme mensen niet beroemd'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'Maak domme mensen niet beroemd'

Als er ooit sprake is geweest van een hypocriete maar tevens oerdomme vorm van selffulfilling prophecy, dan kan deze 'eer' toegeschreven worden op het conto van Wouter Louwerens, D66'er en deugblogger bij o.a. Joop, het bnnvara archief voor de nazaten van het nsb-gedachtegoed.

Ons Woutertje heeft zo'n hardgrondige hekel aan ook maar de minste vorm van vrijheid van meningsuiting voor zijn rechtse medemens, dat hij omroep ON een schande voor het Nederlandse bestel vindt, en Raisa Blommestein zo ongeveer 'the princess of evil.'

Interessant genoeg neemt hij in zijn haattripje wel de moeite om de ON programma's te bekijken.

In zijn quest om zo ongeveer gekwalificeerd te worden tot dorpsgek van Nederland - don't make stupid people famous - heeft Woutertje nu zijn big boy pants aangetrokken, en aan zijn psychiater gevraagd of hij toch alsjeblieft aangifte mag doen tegen verachterlijke Raisa, wat van zijn psychiater mocht, als hij eerst zijn boterham maar netjes opat.

Reden voor zijn bloeddoorlopen oogjes is het feit dat Raisa het godvergeten lef had om in een uitzending van ON, veelvuldig het woord neger in de mond te nemen: een racistische zonde zonder weerga volgens roomblanke Woutertje.

Volgens onze bnnvara deugkneus is het woord neger dus een racistische belediging, en moet dat maar geschrapt worden uit ons collectieve geheugen. Het feit dat hij daarmee min of meer genocide met terugwerkende kracht pleegt op een hele bevolkingsgroep - en hun hele bijdrage aan ons menselijk bestaan daarmee wist - ontgaat deze nitwit overduidelijk.

In zijn verzengende haat t.o.v. een ieder die ook maar iets rechtser denkt dan extreemlinks, vernietigt Woutertje het literaire pareltje 'de negerhut van oom Tom,' heeft geen van ons ooit genoten van een overheerlijke negerzoen, moet de dikke van Dale herschreven worden en is de legacy van N.W.A rijp voor een Bebelplatz-achtige plaatverbranding, met Wouter als BBQ-meester.

Is neger een racistisch scheldwoord, of is het slechts de benaming voor een persoon aan de hand van zijn uiterlijke kenmerken, zoals blanke dat ook is, en zelfs algemeen tot voor kort geaccepteerd door de linkse kerk?

Ik schrijf, 'tot voor kort,' omdat die term tegenwoordig natuurlijk vervangen is door 'wit.'

De intentie waarmee het racistisch wordt ligt niet in het uitgesproken woord, zoals o.a. Raisa dat doet. Nee dat ligt in de linkse haat die zó diep geworteld in het gedachtegoed van personen als Woutertje is, dat elk uitgesproken woord van de rechtse medemens direct in de racistische spotlights geplaatst wordt.

Neger, of het N-woord is in de - voornamelijk - Amerikaanse cultuur een zéér gangbaar woord onderling, je zou zelfs kunnen zeggen dat het een 'geuzennaam' is, zoals Snoop Dogg even fijntjes laat zien.

Nergens hoor ik de linkse verontwaardiging neerdalen op Snoop, als hij zo ongeveer in het Guinness book of records terechtkomt voor het recordaantal vermeldingen van het woord 'nigga,' wat een afkorting is van het woord nigger, wat wél weer historisch beledigend bedoeld is. Dit in tegenstelling tot het woord 'neger.'

Nee neger, het N-woord of de verbastering nigga wordt pas racistisch als het opgetekend wordt uit een blanke mond........ eeeuh foutje, als het opgetekend wordt uit een rechtse blanke mond, want links-geaccepteerde roomblanke roastdeelnemers als Justin Bieber en Jeff Ross mogen uiteraard zonder racisme-predikaat, een poging doen het nigga-record van Snoop uit de boeken te krijgen.

Roomblanke deugkneusjes als Wouter Louwerens zijn de ideale loopjongens voor de links uitgerolde racisme-campagne, omdat zij te dom zijn om in de gaten te hebben dat zij zelfs door een groot deel van de gekleurde wereldbevolking uitgekotst worden, voor hun selectieve en werkelijk op niets gebaseerde verontwaardiging.

Don't make stupid people famous. Helaas slaagt Woutertje daar geheel zelfstandig al in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer