9314082207 aedcf73c06 c

Miljardenbonanza bij Nederlandse banken terwijl wij de prijs betalen

Economienov 08 2023, 14:00
Tijdens de donkere wolk voor de economie waar onder meer de demissionaire overheid, krimpende economie en wereldwijde spanningen onder vallen, zijn er mobiele geldbomen aan de Zuidas die er nauwelijks van wakker liggen. De top van de grote Nederlandse banken klimmen naar ongekende hoogten terwijl gewone burgers, u en ik, betalen voor hun champagnemomenten.
Bij ABN Amro spuugt de gouden koe maar liefst 2,2 miljard euro nettowinst over de eerste negen maanden van dit jaar. Dat is bijna de helft meer dan in dezelfde periode vorig jaar. De moneymakers bij de bank schrijven dit toe aan torenhoge rentetarieven, en het verhogen van het aantal verstrekte hypotheken en bedrijfsleningen.
Een paar straten verderop, bij het majestueuze hoofdkwartier van ING, is het ook feest. Zij maakten onlangs bekend dat, na een verbazingwekkende verdrievoudiging in winst aan het begin van dit jaar, de winst voor het tweede opeenvolgende kwartaal is verdubbeld bericht de NOS. Als kers op de taart, kondigde de bank - in een regelrechte middelvinger naar iedere Nederlander die moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen - aan dat het zijn inhalige aandeelhouders extra zal belonen met een verhoging van de winstuitkering van 2,5 miljard euro.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De elite in de bankwereld lacht zich een breuk terwijl u de buikriem moet aantrekken. Het is een schande. Deze banken, die tijdens de financiële crisis van tien jaar terug hun hand ophielden voor staatssteun en gered werden met ons belastinggeld, keren zich nu schaamteloos tegen ons. Het is tijd dat het volk hier tegen in opstand komt, dat de gevestigde orde opschudt en deze graaicultuur een halt toeroept. Het is tijd voor verandering, het is tijd voor actie. U weet wat u te doen staat op 22 november.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten