700% oversterfte onder kinderen: FVD en AfD eisen antwoorden van Europese Commissie

700% oversterfte onder kinderen: FVD en AfD eisen antwoorden van Europese Commissie

EUsep 20, 11:31
Alternative für Deutschland en Forum voor Democratie (FVD) willen van de Europese Commissie antwoord hebben op de vraag: hoe kan het dat er een oversterfte van 700% is onder kinderen? Covid-19 is voor kinderen vrijwel ongevaarlijk. Dus waar komt die oversterfte dan vandaan? FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff heeft wel een idee: 'Houdt dit verband met de Covid-19 vaccins?'
Joachim Kuhs (AfD) en Marcel de Graaff (FVD) hebben de armen ineen geslagen. De twee Europarlementariërs willen namelijk uitvinden hoe het toch kan dat de oversterfte onder kinderen enorm gestegen lijkt te zijn. Dit terwijl die oversterfte niet op het conto van Covid-19 geschreven kan worden. Er is dus iets anders aan de hand.
"Een stijging van 700% is schokkend," aldus De Graaff. "Dit moet tot de bodem uitgezocht worden. We hebben het hier over onze kinderen."
De Graaff is met name geïnteresseerd in het antwoord op de vraag of het mogelijk verband houdt met het Covid-19 vaccin. Daarom wil hij ook weten of en zo ja hoe hier onderzoek naar wordt gedaan. Natuurlijk eist hij volledige transparantie over deze overlijdens. 
"Een nieuwe Covid-19 prikronde gaat weer van start," gaat hij verder, "deze keer met een vaccin dat niet getest is op mensen. Welke risico's lopen de mensen? Welk risico lopen onze kinderen?" Zolang daar geen duidelijkheid over is heeft hij "een dringend advies: Laat je niet prikken."
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
De drie vragen die Kuhs en De Graaff hebben ingediend zijn:
1. Kan de Commissie aangeven of de berichten over hoge oversterfte kloppen en of er een (mogelijk) verband is met Covid-19 vaccins?
2. Kan de Commissie aangeven of ze onderzoek doen naar de mogelijke oorzaken (zoals Covid-19 vaccins) van de oversterfte en zo niet, waarom niet en hoe verdedigen jullie dit gezien jullie plicht om te waken over de fundamentele rechten van burgers?
3. Is de Commissie bereid alle gerelateerde data over sterfte vrij te geven - inclusief de mogelijke oorzaken en de Covid-19 vaccinatiestatus?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten