grttr wxsaeh7qg

Alle Europese NAVO-zeurpieten WOEST op Viktor Orban: "Hij is in Moskou bij Poetin!"

EUjul 05, 18:10
Viktor Orban heeft de héle EU heerlijk op hun plek gezet door direct aan het begin van het 'voorzitterschap' van Hongarije van de EU naar Rusland te gaan. Alle NAVO-haviken zijn woest. "Dit kan niet!" roepen ze. Maar natuurlijk kan het wél. Gelukkig maar. Want Orban is op zoek naar vréde.
Orban ging eerst langs bij Zelensky in Oekraïne. De hele EU-NAVO-top vond dat natuurlijk geweldig. Want Oekraïne moeten we allemaal steunen. Ook als we dat niet willen. Orbans bezoek aan Oekraïne werd gezien als een knieval voor de oorlogsmachine.
Maar direct na dat bezoek kwam Orban opeens met deze X-post:
"De vredesmissie gaat door. Tweede halte: Moskou."

Tusk: ongelooflijk

EU-NAVO-haviken konden het niet geloven. De nieuwe Poolse president Donald Tusk was woedend. "De geruchten over een bezoek van jou aan Moskou kunnen niet kloppen toch?" vroeg hij vertwijfeld aan Orban:
Vervolgens zette hij Orban weg als een marionet van Poetin:

Verhofstadt draait door

Ook de Belgische oorlogsgek Guy Verhofstadt is over de rooie. "Hoe kunnen echte EU-leiders dit laten gebeuren?" vraagt de oorloghitser op X. "Orban kan bij Poetin op de knie gaan zitten maar hij spreekt NIET voor Europa!"

How can real EU leaders let this happen? Orbán can go sit on Putin’s knee but does NOT speak for Europe !

Szabolcs Panyi
Szabolcs Panyi
@panyiszabolcs

‼️🇷🇺Tomorrow, Viktor Orbán is expected to travel to Moscow, just days after he paid a surprise visit to Kyiv on Tuesday, multiple Western and CEE officials independently told me. Foreign minister Péter Szijjártó (Lavrov’s buddy) goes too. What a start to @HU24EU! @VSquare_Project

Image
5.0K
Reply

Kallas: Orban zaait twijfel!

Kaja Kallas, de premier van Estland die een grote rol zal spelen in de EU, is ook al rood van woede. "In Moskou vertegenwoordigt Orban op geen enkele manier dan ook de EU of de posities van de EU," moppert zij op X. "Hij misbruikt het EU-presidentschap om twijfel te zaaien."

In Moscow, Viktor Orbán in no way represents the EU or the EU’s positions. He is exploiting the EU presidency position to sow confusion. The EU is united, clearly behind Ukraine and against Russian aggression.

33.7K
Reply
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
"De EU is verenigd, duidelijk achter Oekraïne en tégen de Russische agressie," sluit ze haar tweet af.
Maar dat laatste klopt natuurlijk niet. Want Orban wil vrede. En Orbans Hongarije is lid van de EU. Sterker nog, Hongarije is nu voorzitter van de EU. Zes maanden lang. Kallas kan dat vervelend vinden, maar het is wel degelijk een feit.
De woede is werkelijk voelbaar. Maar het goede nieuws? Orban doet wat hij wil. Gelukkig maar. Want, ja, ook als je vindt dat Rusland de agressor is, dan nog zul je blij moeten zijn dat er leiders zijn die voor vrede gaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten