Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) roept op tot debat in Europees Parlement over de Lockdownfiles

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) roept op tot debat in Europees Parlement over de Lockdownfiles

Europees parlementariër Marcel de Graaff van Forum voor Democratie (FVD) heeft opgeroepen tot een debat in het Europees Parlement over de Covid-19 pandemie.

Volgens De Graaff laten de "lockdownfiles" zien dat de pandemie niet zo dodelijk is als beweerd wordt en dat er bewijs is dat de leiders van verschillende Europese landen, waaronder premier Mark Rutte, de Franse president Emmanuel Macron en de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyden, "hiervan op de hoogte waren."

De ''lockdownfiles'' zijn whatsapps, mails en aantekeningen van de opgestapte Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock. In de ''Lockdownfiles'' valt volgens De Graaff te lezen dat de Britse overheid minder dan open en transparant was tijdens de crisis. Het idee dat de overheid zich baseerde op wetenschappelijke inzichten blijkt niet geheel waar te zijn. Sommige maatregelen die zijn genomen, lijken meer politiek gedreven te zijn dan gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Er staat bijvoorbeeld in dat de lockdowns, schoolsluitingen en het afzonderen van ouderen niet noodzakelijk waren geweest. Dit heeft geleid tot eenzaamheid en overlijden onder deze groep.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Na het lezen van de ''Lockdownfiles'' vraagt De Graaff zich af waarom deze bejaarden in verpleeghuizen eenzaam moesten sterven. FVD wil dat het Europees Parlement onderzoekt of er sprake is van een complot en zo ja, wie hierbij betrokken waren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties