putin ursula 3

FVD'er De Graaff FILEERT Von der Leyen: "Oekraïne verliest, de EU stort in elkaar. Is ze een Russische agent?!"

EUfeb 23 , 14:00
Marcel de Graaff heeft vandaag keihard uitgehaald naar de 'president' van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen. Van der Leyen kondigt namelijk heel trots nieuwe sancties aan tegen Rusland. De Graaff vindt dat volstrekt bezopen. De andere twaalf sanctiepakketten hebben namelijk niet Rusland, maar de EU zelf beschadigd.
"Ik verwelkom de deal over het 13e sanctiepakket tegen Rusland," aldus Von der Leyen op X. "We moeten Poetins oorlogsmachine blijven beschadigen. Met 2000 totale maatregelen houden we de druk hoog op het Kremlin. Daarnaast zorgen we er ook voor dat Rusland minder toegang heeft tot drones."
FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff is daar totaal niet van onder de indruk. Sterker nog, hij vindt de trots tweet van Von der Leyen terecht totaal belachelijk. Die gekke Duitse heeft blijkbaar zelf niet eens in de gaten dat als je aankondigt dat je je dertiende sanctiepakket nodig hebt, het betekent dat die andere 12 pakketten eigenlijk gewoon niet werkten
"Von der Leyen is blij met haar DERTIENDE sanctiespakket tegen Rusland in de afgelopen 2 jaar," schrijft De Graaff dan ook in reactie op Von der Leyens idiote tweet.
Vervolgens komt hij aanzetten met enkele pijnlijke feiten. "De economie van Rusland groeit. Haar internationale invloed wordt alleen maar groter," legt De Graaff uit. "Oekraïne is aan de verliezende hand en de EU stort in elkaar."
Daarop noemt hij Von der Leyen met wat humor een mogelijke Russische agente.

Von der Leyen is happy with this THIRTEENTH sanctions package against Russia in 2 years. Russia’s economy is growing. It’s international influence is booming. Ukraine is losing and the EU is in decline. Is Von der Leyen a Russian asset? 😂

Ursula von der Leyen
Ursula von der Leyen
@vonderleyen

I welcome the agreement on our 13th sanctions package against Russia We must keep degrading Putin's war machine. With 2000 listings in total, we keep the pressure high on the Kremlin. We are also further cutting Russia’s access to drones.

342
Reply

Alles voor Rusland

Natuurlijk bedoelt hij het als grap, maar het is natuurlijk wel honderd procent zo dat alle maatregelen die genomen zijn door de EU geen negatieve impact hebben gehad op Rusland, maar op onszelf. Moskou verkoopt nog steeds enorme hoeveelheden gas en andere fossiele brandstoffen. De Russische economie doet het heel aardig. De BRICS-coalitie waar Rusland deel van uitmaakt wordt alleen maar groter en groter.
De oude Westerse bedrijven die actief waren in Rusland zijn daar nu grotendeels weg, maar Russen hebben hun winkels en dergelijke gewoon overgenomen en zetten de zaak voort. Alleen dan nu niet ten goede van Westerse bedrijven en dus van Westerse economieën, maar puur en alleen voor de Russische economie zelf.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met die achterlijke Oekraïense oorlog. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de waarheid te vertellen over die oorlog.
Ondertussen stoppen wij ontelbaar veel miljarden in een Oekraïense oorlog die dat land op geen enkele manier dan ook kan winnen. Bakken met belastinggeld worden gestopt in wat alleen maar beschreven kan worden als een Oekraïense beerput. Een beerput vol met de lijken van honderdduizenden Oekraïense mannen, trouwens, die in uniform gestorven zijn voor een strijd die hun land niet kan winnen.
Inderdaad. Je gaat bijna denken dat Von der Leyen heimelijk een Russische agente is. Poetin had niet kunnen hopen op een, voor hém, betere EU-bazin.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten