portraitfactorynl tweede kamer 76 65855319cb250

De grote angst van GroenLinks-PvdA: De opkomst van gezond nationalisme in Europa

Politiekfeb 23 , 15:00
Het is de nachtmerrie van elke GroenLinks-PvdA aanhanger: overal in Europa winnen 'eigen volk eerst'-nationalisten aan invloed en macht. Deze opkomst, die volgens hen de doos van Pandora opent, is eigenlijk niets meer dan een logische reactie op het falende beleid van open grenzen, ongebreidelde immigratie, en het weggeven van onze huizen, zorg en cultuur aan een eindeloze stroom asielzoekers. Geert Wilders, de onverzettelijke leider van de PVV, heeft op X (voorheen Twitter) deze ongegronde angst van de progressieve elite genadeloos blootgelegd: "Je eigen mensen op 1 zetten is juist wat miljoenen mensen willen! En dus niet je land, je woningen je zorg en je cultuur gratis weggeven aan asielzoekers en andere vreemdelingen zoals GroenLinks-PvdA van Frans Timmermans wil!"
Deze politieke bewegingen, vaak ten onrechte afgeschilderd als de verkondigers van verdeeldheid, zijn in werkelijkheid de stem van het volk dat snakt naar erkenning, veiligheid en behoud van hun identiteit. Het is een stem die roept om bescherming tegen de ontwrichtende effecten van een ongecontroleerde instroom van migranten, die onze sociale zekerheidssystemen belasten, onze culturele waarden uitdagen en de cohesie binnen onze samenlevingen onder druk zetten.
De weerbaarheid tegen angst en verdeeldheid begint bij het erkennen van deze legitieme zorgen. Het gaat hier niet om xenofobie of het uitsluiten van mensen op basis van afkomst, maar om het verdedigen van de belangen van de eigen bevolking. Een bevolking die ziet hoe hun harde werk en belastinggeld worden ingezet voor een beleid dat hen zelf in de kou laat staan.

Je eigen mensen op 1 zetten is juist wat miljoenen mensen willen! En dus niet je land, je woningen je zorg en je cultuur gratis weggeven aan asielzoekers en andere vreemdelingen zoals @groenlinks van @F__Timmermans wil! #PVVOP1

GroenLinks
GroenLinks
@groenlinks

Overal in Europa winnen ‘eigen volk eerst’-nationalisten aan invloed en macht. Hoe worden we weerbaar tegen angst en verdeeldheid? Luister live mee vanaf 19:30 met de Banninglezing van @F__Timmermans: youtube.com/watch?v=cy9iLD…

5.4K
Reply
Wilders' woorden resoneren in een Europa dat moe is van politieke correctheid en het opofferen van eigen belangen op het altaar van globalistische idealen. De opkomst van nationalistische bewegingen is een direct gevolg van het falen van de traditionele politieke elite om te luisteren naar hun burgers. Het is een roep om een eerlijker, rechtvaardiger beleid dat de eigen bevolking niet vergeet.
Het is hoog tijd dat GroenLinks-PvdA en consorten dit gaan inzien. Het bevorderen van een niet aflatende binnenkomst van asielzoekers ten koste van de bestaande bevolking, die hier bovendien voor moet betalen, is niet alleen kortzichtig maar ronduit schadelijk. De echte vraag die we onszelf moeten stellen is niet hoe we weerbaar worden tegen de zogenaamde angst en verdeeldheid, maar hoe we een samenleving bouwen die recht doet aan de wensen en behoeften van haar eigen burgers.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS lopen we niet weg voor dit soort controversiële onderwerpen. Andere media wél. Daarom is het van het grootste belang dat wij dit werk blijven doen. Elke dag weer. Vind jij dat ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons dit soort onderwerpen wél te behandelen.
In een tijd waarin de roep om nationale soevereiniteit en culturele identiteit steeds luider klinkt, is het de plicht van elke politieke beweging om deze signalen serieus te nemen. De grootste gruwel voor GroenLinks-PvdA zou niet de opkomst van nationalisme moeten zijn, maar het besef dat hun beleid de grootste drijfveer is achter deze beweging.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten