20220125 tweede kamer rob jetten d66 4

LOL! Rob Jetten trekt naar Brussel om te waarschuwen voor rechts-extremisme en populisme

EUjan 21, 15:30
D66-leider Rob Jetten heeft zichzelf weer van zijn beste kant laten zien tijdens een politieke bijeenkomst in Brussel. Hij verkondigt dat we een strijd voeren tegen populisten en rechts-extremisten – knettergek! Rob Jetten bestempelt iedereen die niet in zijn straatje past als een bedreiging voor onze vrijheid.
Hij noemt namen als Le Pen, Orbán, en natuurlijk onze eigen Geert Wilders. Alsof we de duivel zelf zijn! Als we deze politici toelaten en normaliseren, zegt hij, corrumperen we de vrijheid. Wat een dwaasheid! Dan begint hij ook nog eens over extreemrechtse nationalisten die zogenaamd de kracht van ons politieke partnerschap ondermijnen. Wilders, Meloni, Orbán, Le Pen in opmars? Kom op zeg, ze representeren gewoon de stem van het volk dat verandering wil. En dan beschuldigt hij de liberaal-democraten en progressieven van tekortschieten?!
Jetten maakt ook nog even duidelijk dat de VVD'er Malik Azmani niet acceptabel is als fractievoorzitter van Renew. Waarom? Omdat de VVD in Nederland met de PVV onderhandelt over een nieuw kabinet. Alsof dat een misdaad is! Jetten probeert de boel op te stoken en de Europese liberale fractie Renew op te hitsen. Deze vertoning is weer het zoveelste toneelstukje van Jetten en zijn kornuiten om hun eigen agenda te pushen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het lijkt allemaal alleen niet te baten; de PVV kan momenteel rekenen op 49 zetels in de peiling, en naarmate de marginale partijtjes zoals D66 dit soort idioterie blijven verkondigen, is het aannemelijk dat de PVV nog verder zal groeien. Lekker bezig Rob, op naar de 0 zetels!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten