laurens dassen volt 9o1a6753

Volt-leider Laurens Dassen opent de aanval op de PVV: "Geert Wilders is een valse profeet!"

Politiekjan 21 , 18:30
Laurens Dassen, de leider van Volt, heeft weer eens van zich laten horen en roept tijdens het Volt-congres in Utrecht dat het 'onverdedigbaar' is dat VVD, NSC en BBB met de PVV onderhandelen over de rechtsstaat. Wat een onzin! Drie partijen die serieus willen praten over het vormen van een nieuw kabinet, en dan komt Dassen weer met zijn verongelijkte praatjes.
Deze zogenaamd 'pro-Europese' partij vindt dat een partij als de PVV moet worden uitgesloten van de onderhandelingen. Nou, dat is pas ondemocratisch. Dassen waarschuwt voor 'vuur' omdat VVD, NSC en BBB onderhandelen met de PVV. Kom op zeg, het is de PVV die opkomt voor Nederland en haar waarden. Met 49 zetels in de peilingen kunnen we wel stellen dat er voldoende draagvlak is voor Geert Wilders en de PVV.
Dassen haalt in een toespraak fel uit naar Geert Wilders, noemt hem een 'valse profeet' en beweert dat 2,5 miljoen Nederlanders door hem zijn misleid. Wat een minachting voor de kiezers! Volt doet alsof ze het beter weten dan al die mensen die hun stem aan de PVV hebben gegeven. Dan begint Dassen ook nog te huilen over Polen en Hongarije.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is duidelijk dat hij Wilders niet vertrouwt. Hij probeert Wilders verdacht te maken, maar de echte dreiging komt van partijen die denken dat ze boven het democratische proces kunnen staan. Laat Volt maar dromen van hun Europese idealen. In 2024 zullen ze wel merken dat niet iedereen hun onrealistische visie deelt. Laten we onze nationale soevereiniteit niet verkwanselen aan Europese idealen die alleen in de hoofden van Volt-leden bestaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten