hqdefault

Marcel de Graaff (FVD) fileert EU dambeleid: 'Recordaantal afgebroken nu overstromingen!'

EUdec 26 2023, 13:30
De media berichten dat er "opeens" heel veel overstromingen zijn. Ook in Noord-Brabant. Grote foto's erbij, etc. Maar FVD'er Marcel de Graaff legt uit waarom dit gebeurt. In de EU zijn er op ongekend grote schaal dammen afgebroken. Nogal wiedes dat het water overal hoog staat!
Omroep Brabant bericht dat "de hevige regenval" op Eerste Kerstdag "tot veel overstromingen" heeft geleid in Brabant. "Straten en wegen staan blank, op een recreatiepark in Bakel zijn honderd wc's overstroomd en de Maas treedt bij Maren-Kessel buiten haar oevers."
Daarop stelt de omroep dat dit allemaal voor "bijzonder plaatjes" heeft gezorgd. Daarmee wordt natuurlijk gedoeld op foto's en videobeelden van die overstromingen. Omroep Brabant is vervolgens heel blij om daar een "overzicht" van aan te bieden aan bezoekers van haar website.
Als je die beelden ziet schrik je natuurlijk behoorlijk. Jeetje, Brabant lijkt wel blank te staan! En niet alleen daar, maar elders zorgen hoge waterstanden van rivieren ook voor grote problemen. Zijn dit dan de gevolgen van klimaatverandering? Op naar een Nederland dat half onder water staat in bepaalde delen van het jaar?
Nou, nee.
FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff weet namelijk dat deze overstromingen niet zozeer komen door "hevige regenval" maar door Europees beleid. Want, schrijft hij op X, vorig jaar zijn er een "record aantal dammen in de EU afgebroken." Die dingen zijn dus allemaal kapotgemaakt. Weggehaald. Gesloopt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS vertellen we altijd het ECHTE verhaal. Ook wat betreft overstromingen. Maar daar hebben we jouw steun bij nodig! Doneer aan DDS en help ons de waarheid elke dag weer te verkondigen!
Vervolgens gaan ze allemaal - zeker alle politici en journalisten - huilen dat, jongens toch, het land overstroomt! 'Het moet wel klimaat zijn! De gevolgen van global warming! Als we niets doen gaan we dood!'
Het is om kotsmisselijk van te worden.
Of mogen we dat ook niet meer hardop zeggen? Krijgen we daar weer een nieuwe Big Tech-ban voor?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten