laurens dassen volt 9o1a6753

Volt-leider Laurens Dassen pleit voor radicale hervormingen: We moeten "de poorten van de hel" sluiten!

EUsep 24 2023, 11:30
Laurens Dassen heeft een pleidooi gehouden voor radicale veranderingen. Volt, de pro-Europese partij, streeft naar het doorbreken van oude systemen en het aanpakken van kwesties zoals klimaatverandering, inclusiviteit en het fiscale systeem. Dassen benadrukte het belang van radicale keuzes om de uitdagingen op het gebied van mens, natuur en klimaat aan te pakken.
Hij citeerde VN-baas António Guterres, die de huidige situatie rond klimaatverandering omschreef als "de poorten van de hel" en benadrukte de noodzaak om deze poorten te sluiten. Volt wil zich richten op technologieën zoals waterstof en batterijen om een duurzame toekomst te creëren.
Een ander opvallend punt in het programma van Volt is de drastische herziening van het fiscale systeem. De partij wil afstappen van toeslagen, aftrekposten, heffingskortingen en vrijstellingen, en in plaats daarvan één basistoelage invoeren als opmaat naar een basisinkomen. Volt pleit ook voor het kwijtschelden van problematische schulden, wat naar schatting 3 miljard euro zal kosten, maar op lange termijn 17 miljard euro zou opleveren door besparingen in de zorgkosten en een hogere arbeidsproductiviteit.
Op het gebied van Europa streeft Volt naar een Verenigd Europa met een Europese krijgsmacht, maar ze vermijden nu de term "Verenigde Staten van Europa". De partij benadrukt ook het belang van menswaardige afspraken betreffende asiel, zonder het sluiten van deals met landen zoals Tunesië als optie te beschouwen.
Diversiteit en inclusie zijn cruciale waarden voor Volt, en ze hebben zich tot doel gesteld om precies evenveel mannen als vrouwen op hun kandidatenlijst te hebben, ook wel 'pariteit' genoemd. Dit heeft geleid tot het afvallen van vijf mannen van de lijst, waaronder Diederick Levi, Frederik Kerling, Jean-Pierre Nelk, Marc Wennekes en Roeland van Zeijst.
Deze inzet voor pariteit is niet nieuw voor Volt, aangezien de partij eerder al moeite had om voldoende geschikte vrouwelijke kandidaten te vinden, wat resulteerde in het niet deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in sommige gemeenten in 2022.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten