shutterstock 2442448397

Gemeenten belazeren hun inwoners: Asielzoekerscentra in nieuwbouwwijken zonder waarschuwing

Immigratiejul 04, 15:00
Het is een schande hoe gemeenten in Nederland hun inwoners bedriegen en verraden. In Vries (Drenthe) voelen huizenkopers zich bedrogen door de gemeente, die zonder waarschuwing een asielzoekerscentrum naast hun splinternieuwe wijk neerzet. Deze mensen hebben zwaar geïnvesteerd in hun droomhuizen, alleen om vervolgens geconfronteerd te worden met 155 asielzoekers in hun achtertuin. Dit is geen integratie, dit is pure overrompeling!
Susanne de Wit (65) en haar man kochten een huis in deze nieuwe wijk, maar als ze hadden geweten dat er een asielzoekerscentrum zou komen, hadden ze het nooit gedaan vertellen ze vandaag tegen Wierd Duk in De Telegraaf. De gemeente heeft hen in het duister gehouden, waardoor ze nu met de waardedaling van hun huis en een onzekere toekomst zitten. Dit heeft niets te maken met xenofobie, maar alles met de wanpraktijken van de gemeentelijke overheid die haar eigen inwoners voorliegt.
En het probleem beperkt zich niet tot Vries. In Hardinxveld-Giessendam gebeurt precies hetzelfde. De nieuwbouwwijk De Blauwe Zoom krijgt een asielzoekerscentrum met maar liefst 360 asielzoekers. Huizen oplopend tot 8 ton worden hierdoor in waarde gedrukt, terwijl de gemeente haar burgers verraadt door cruciale informatie achter te houden.
Gemeenten moeten stoppen met deze achterbakse praktijken. Het vertrouwen in de lokale overheid wordt hiermee compleet ondermijnd. Inwoners hebben het recht om volledig geïnformeerd te worden over hun woonomgeving, vooral wanneer het om zulke ingrijpende veranderingen gaat.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Deze kwestie is niet alleen een lokaal probleem, maar een nationale schande. Gemeenten spelen een gevaarlijk spel met het welzijn en de veiligheid van hun inwoners. Dit moet stoppen! Burgers moeten opstaan en hun rechten opeisen. Geen leugens meer, geen bedrog meer. De overheid is er om het volk te dienen, niet om hen te misleiden en te verraden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten