michaelvdgalien httpssmjrun9arxeqi ivg make image ar 32 458594d3 1f12 4b8b 8e9b 1730feccd0d1 3

Mona Keijzer pakt zeurpietende kansenparels aan: 'Nederlanders wachten jaren op een woning!'

Immigratiefeb 20 , 19:16
Tweede Kamerlid Mona Keijzer is helemaal klaar met gezeur van immigranten / kansenparels die hun beklag doen dat ze "al" zes maanden op een woning wachten in ons land. Keijzer vindt dat ongehoord. Néderlanders wachten immers vele jaren. Als iemand geen recht van klagen heeft, dan zijn het die nieuwkomers die nog niets hebben toegevoegd aan onze samenleving.
Linkse media geven aandacht aan een kansenparel die het heel erg vervelend vindt in ons land. "Hij heeft een verblijfsvergunning en een baan, dus heeft hij recht op woonruimte." Maar wat blijkt? De arme jongen wacht al een heel half jaar op een geschikte sociale huurwoning!
Wat sneu zeg!
Hoewel linkse gekkies ongetwijfeld heel veel medelijden hebben met zo'n professionele zeurpiet die maar lekker terug moet naar zijn eigen land, denkt Mona Keijzer daar heel anders over. Zij is klaar met dat gezeik van statushouders. Ze hebben niets te klagen - zéker niet in vergelijking met gewone Nederlanders.

Wie gaat statushouders vertellen dat alle starters in NL lang wachten op een betaalbare woning? Dat veel twintigers en zelfs dertigers een woning delen (of nog bij hun ouders wonen). En dat gemeenten helemaal niet verplicht zijn om een zelfstandige, sociale huurwoning te…

Image
Image
3.9K
Reply
"Wie gaat statushouders vertellen dat alle starters in NL lang wachten op een betaalbare woning?" vraagt het BBB-Kamerlid retorisch. "Dat veel twintigers en zelfs dertigers een woning delen (of nog bij hun ouders wonen). En dat gemeenten helemaal niet verplicht zijn om een zelfstandige, sociale huurwoning te verstrekken."
Heel goede vragen. Maar het probleem is dat dit soort kansenparels denken dat ze bij aankomst in ons land recht hebben op allerlei gratis cadeau's. Nee, dat is geen grap. Praat maar eens met buitenlanders - met name met mensen in het Midden-Oosten en/of Afrika.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Ben jij OOK KLAAR met zeurende kansenparels die denken dat ze overal 'recht' op hebben? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan voor ons EIGEN volk.
Die mafklappers denken werkelijk dat ze bij ons alles gratis krijgen. Huizen, auto's, inkomen, boodschappen. Je kunt het niet zo gek verzinnen of zij denken: dat krijg ik allemaal als ik een verblijfsvergunning krijg.
Deze klagende zeurpiet is daar een heel goed voorbeeld van. Hij klaagt steen en been - terwijl hij nog maar een half jaar wacht. Dat gewone Nederlanders jaren en jaren en jaren moeten wachten boeit hem niet - of hij weet het niet, wat tekenend zou zijn voor de kennis van dit soort types van onze manier van leven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten