whatsapp image 2022 07 04 at 1 62c2cfb92ca10

Belangrijker dan ooit: Strijd voor de boeren en tegen de globalisten!

Mediajan 05 , 11:01
Het is een nieuw jaar... en dat betekent dat we de strijd met meer energie dan ooit aangaan. Het globalistische partijkartel heeft de pijlen gericht op alles dat ons óns maakt. Met name de boeren moeten het ontgelden. De oorlog tegen de boeren gaat gewoon verder - niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland.
De Dagelijkse Standaard staat pal achter de boeren - zowel in Nederland als in Duitsland. Wat deze dappere, harde werkers wordt aangedaan is wanstaltig. En het is meer dan dat. Het is niet alleen een aanval op de boeren, maar op ons; op ons allemaal.
Daarom gaan we dit jaar hard door met het voeren van campagne voor de boeren. Sterker nog, we gaan harder campagne voeren dan ooit. Wij laten de boeren niet vallen. Nu niet, nooit niet.
We willen naar protesten, podcasts eraan wijden, interviews doen... alles om de boerenstand in Nederland - en Duitsland! - te beschermen. Wij gaan de boeren te vuur en te zwaard verdedigen. 
Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Het partijkartel, het mediakartel én Big Tech doen er namelijk alles aan om websites als DDS, die pal achter de boeren staan, te beschadigen. Minder traffic, minder reclameinkomsten.
Gelukkig weten wij dat wij niet afhankelijk hoeven te zijn van het kartel. Want wij hebben onze lezers. En onze lezers delen onze principes.
Vecht samen met ons voor het Europa, voor het Néderland, waar we van houden. Strijd mét ons voor de boeren. Doneer vandaag nog aan DDS en help ons van 2024 hét campagnejaar te maken voor de boeren. Want als wij het niet doen doet geen enkele grote website het.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten