shutterstock 1754755871

DDS verklaart het mediakartel de oorlog - Strijd zij aan zij met ons!

Mediaaug 08 2023, 14:00
Goedemiddag! Er is vandaag heel wat gaande in de media én politiek. Het belangrijkste nieuws van de dag is dat de nieuwe voorzitter van het Commissariaat voor de Media, de in Ghana geboren Amma Asante, omroep Ongehoord Nederland uit het bestel wil gooien. Keihard. Want ON! is niet politiekcorrect. ON! deugt niet. ON! is niet Woke.
Tegelijkertijd zien we dat de media - in eigendom van D66 en PvdA - er vandaag alles aan doen om Khadija Arib te slopen. Alweer zie je die combinatie van mediakartel + partijkartel die in actie komen, samen, om andersdenkenden en critici te pakken.
Vecht tegen het kartel! Doneer aan DDS!
Bij De Dagelijkse Standaard worden wij hier net als jij doodmoe van. Wij strijden voor een vrije media. Wij zijn niet ‘neutraal’ en ‘objectief.’ Nee, wij zijn trots! Trots op Nederland. Trots op onze normen en waarden. Trots op onze vrijheid. Trots op onze tradities. Wij zijn rechts. Wij zijn conservatief.
Maar daarom is DDS ook een target van de knettergekke wannabe dictators van het mediakartel en het partijkartel. Net als ON! en Arib worden wij ook op elke mogelijke manier tegengewerkt. Wij willen onze boodschap, die jij deelt!, met zoveel mogelijk mensen delen, maar het mediakartel en het partijkartel maken het ons zo lastig mogelijk door middel van boycotts, censuur, en keiharde blokkeeracties.
Om daar aan te ontsnappen hebben we jouw steun nodig. Steun ons daarom. Doneer via BackMe en help DDS de oorlog te verklaren aan het mediakartel en het partijkartel. Voor Omroep ON!, voor Arib, voor de persvrijheid, voor onszelf… en voor jou.
Samen kunnen het mediakartel slopen. Daar zijn wij van overtuigd. De komende maanden ga je dan ook grote veranderingen bij DDS zien. Daarover later meer. We gaan écht op virtueel oorlogspad - we gaan de nieuwe media veranderen. We gaan ervoor zorgen dat DDS echt honderd procent een alternatief wordt voor de oude, onbetrouwbare, linkse, Woke-media die het voor het zeggen hebben in ons land.
Steun ons! Strijd zij aan zij met ons tegen het kartel. En help ons DDS uit te bouwen. Samen met jou. Vóór jou.
Alvast bedankt voor je steun. Oh, en wil je graag onze (bijna) dagelijkse SubStack nieuwsbrief zo, hop, gratis in je inbox krijgen? Laat dan bij je donatie even je email achter. Dan krijg je dat kleine kadotje van ons.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten