president biden with prime minister rutte of the netherlands at the white house in 2023

Denk je eindelijk van Rutte af te zijn? Komt er nog een tweedelige documentaire op Videoland!

Mediajun 28, 15:00
Net nu we dachten eindelijk verlost te zijn van Rutte">Mark Rutte, komt er een tweedelige documentaire die ons een inkijkje geeft in het reilen en zeilen in het Torentje. Alsof we niet genoeg hebben gezien van zijn wanbeleid en arrogante lach. Vanaf 4 september kunnen we in “RUTTE” zien hoe de langstzittende premier van Nederland zijn overvolle dagen beleeft. Maar wie zit hier eigenlijk op te wachten?
De documentaire belooft ons een zeldzaam kijkje in het leven van Rutte te geven. We zien hem bellen met zijn "goede vriend" Zelenski en horen hoe hij zijn premierschap heeft ervaren. Andere politici komen ook aan het woord om hun kijk op Rutte te geven. Voor politieke junkies is dit misschien verplichte kost, maar voor de gemiddelde Nederlander? Die heeft allang genoeg van deze man.
Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou nog meer horen van de man die Nederland naar de afgrond heeft geholpen? Wie wil nog zien hoe hij het land jarenlang heeft geregeerd alsof het zijn eigen speeltuin was? Terwijl hij met zijn mooie praatjes en valse beloftes steeds weer de kiezers voor zich wist te winnen, hebben de gewone Nederlanders de prijs betaald.
De documentaire doet misschien alsof we een diepgaand inzicht krijgen in de werkwijze van Rutte, maar de werkelijkheid is dat we allang weten wat voor vlees we in de kuip hebben. Een politicus die meer bezig was met zijn imago en internationale vriendjespolitiek dan met de echte problemen van Nederland. Een man die keer op keer wegkwam met leugens en halve waarheden, terwijl hij het land verder in de problemen stortte.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Dus nee, we hoeven echt niet te zien hoe Rutte het allemaal heeft ervaren. We hebben het allemaal aan den lijve ondervonden. De huizencrisis, de stikstofcrisis, de coronacrisis, de energiecrisis, de asielcrisis – onder zijn leiding werd alles alleen maar erger. Het is tijd dat we vooruitkijken en bouwen aan een toekomst zonder de nalatenschap van Rutte.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten