screen shot 2023 09 11 at 121807

Dennis Schouten sloopt zwart-racistische Trouw-mafketel: 'Ik heb steeds meer behoefte aan meer Witte Nederlanders om me heen!'

Mediasep 11 2023, 17:00
Trouw heeft dit weekeinde een artikel gepubliceerd waarin een zwarte vrouw, Joy Delima, zegt dat ze helemaal klaar is met al die blanke mensen in ons land. Ze wil meer zwarte mensen om zich heen. Want die Nederlanders zijn me toch vervelend! Dennis Schouten reageert getergd... én ironisch. Want op een bepaalde manier kan hij zich eigenlijk wel vinden in de uitspraken van Delima.
Actrice Delima zegt in Trouw: "Ik merk dat ik steeds meer behoefte heb aan zwarte mensen om me heen." Vervolgens legt het figuur uit op X dat ze dit vindt omdat... blanke mensen enorm vervelend zijn.
De zwarte racist wordt hierin gesteund door ándere zwarte racisten. Ene Kbiri stelt bijvoorbeeld onomwonden op X dat er volgens hem "zoveel mensen van kleur" zijn "die dit volgens mij voelen en soms stiekem willen."
Waarom? Nou, hij vat het als volgt samen: "Witte mensen zijn in deze tijd vaak een minder prettige groep om een fijne tijd mee te kunnen hebben. Je moet zoveel rekening met ze houden dat je bijna jezelf zou vergeten soms."
Wat?! Dat zeggen de BLM-gekken die voortdurend rondlopen met een slachtoffercomplex en die alles RACISME!!!!!!11111! vinden? Knetter!

Dennis Schouten

Natuurlijk zou de hele Woke-gemeenschap en dus het hele kartel woedend reageren als deze uitspraken gedaan werden door een blanke Nederlander en dan óver zwarte mensen. Als je dat zegt word je weggezet als racist, engnek, en je zult overal geband worden. Je carriere kan je dan wel vaarwel zeggen.
Roddelpraat-presentator Dennis Schouten heeft er echter geen enkele moeite mee om dit hardop te zeggen. Of eigenlijk: publiekelijk te schrijven. Want hij reageert getergd op X.
"Prettig dat ik het dan eindelijk ook mag zeggen," aldus Schouten. "Ik heb steeds meer behoefte aan heteroseksuele, autochtone, witte Nederlanders om me heen. Blij dat het eruit is!"
Natuurlijk komt Schouten hier nu mee weg - want het is overduidelijk een grap op de opmerking van Delima. Maar stel je nou voor dat hij dit zo even zei, in een interview. Wat zou de reactie dan zijn?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met WOKE en die zieke BLM-ideologie. Wij zullen ons ALTIJD verzetten tegen deze ranzige manier van denken. Maar dit betekent dat we JOUW STEUN nodig hebben, want het kartel heeft ons juist om deze reden de oorlog verklaard. Strijd daarom zij aan zij met ons: doneer aan DDS, via BackMe, en help ons BLM en Woke aan te pakken en te verslaan!
Juist, dan zou heel Woke Nederland furieus reageren. Roddelpraat zou definitief van YouTube gehaald worden, Dennis zou nergens meer welkom zijn, en hij zou misschien ook nog wel in elkaar geslagen worden als hij een boodschapje ging doen bij de Appie.
Maar als dit soort uitspraken afkomstig zijn van een zwart persoon, ach, dan vinden ze het wel prima.
Waarom? Omdat het allemaal eenrichtingsverkeer is. Het is allemaal bedoeld om autochtone Nederlanders te beschadigen en te ondermijnen. Dát is het grote doel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten