israel women 2

AFSCHUWELIJKE TERREUR! Verkrachting en verminking: Hamas' strategie van sadistische onderdrukking

Midden-Oostenfeb 21 , 19:00
Op 7 oktober, en in de dagen die volgden, werd een nieuwe definitie van terreur geschreven met het bloed en de tranen van onschuldigen. Het rapport van de Association of Rape Crisis Centers in Israël onthult de diepten van barbarij waartoe Hamas-terroristen zich hebben verlaagd: systematisch en doelbewust seksueel geweld tegen mannen, vrouwen en kinderen bericht Israël Nieuws. Dit is geen incidentele horror, maar een strategisch instrument van terreur, gebruikt om te vernederen, te domineren en onuitwisbare littekens achter te laten op de ziel van Israël.
De details zijn te gruwelijk voor woorden. Collectieve verkrachtingen, uitgevoerd voor de ogen van geliefden, de moord op slachtoffers na hun ondraaglijke lijden, en het verminken van hun lichamen in een laatste daad van ontmenselijking. Dit zijn geen daden van een geïsoleerde groep extremisten; dit is een gecoördineerde campagne van seksueel geweld door Hamas, een organisatie die nog steeds door te veel in de internationale gemeenschap wordt getolereerd.
Deze misdaden zijn niet alleen een aanval op individuen; ze zijn een aanval op de fundamenten van onze beschaving. Waar zijn de luidruchtige veroordelingen van de Verenigde Naties? Waar is de onophoudelijke media-aandacht die deze gruweldaden verdienen? De stilte is oorverdovend en onthullend. Het ontbreken van een overweldigende reactie is een smet op het geweten van de wereld, een teken van een alarmerende onverschilligheid voor het lijden van Israël.
Het rapport van de Association of Rape Crisis Centers is een wake-up call. We mogen niet toestaan dat deze misdaden onbestraft blijven of verloren gaan in de cycli van nieuws en politieke retoriek. Het is tijd voor actie. Het is tijd voor de internationale gemeenschap om te erkennen dat Hamas niet alleen een probleem is voor Israël, maar een vlek op de menselijkheid.
We roepen op tot een onmiddellijke en onvoorwaardelijke veroordeling van deze daden door alle landen en internationale organisaties. Het is tijd om de stilte te doorbreken en te staan voor gerechtigheid, menselijkheid en de bescherming van de onschuldigen. Laat de wereld horen dat dergelijke barbarij geen plaats heeft in onze samenleving, en laat ons samenwerken om een einde te maken aan de terreur van Hamas.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met het afschilderen van Hamas als vrijheidsstrijders. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag te ageren tegen de Asha ten Broeke'tjes van deze wereld!
De slachtoffers van deze gruwelijke misdaden verdienen gerechtigheid. Hun kreten om hulp mogen niet onbeantwoord blijven. Het is onze plicht om te handelen, te spreken en te zorgen dat deze donkere bladzijde in de geschiedenis niet wordt omgeslagen maar rechtvaardig wordt geadresseerd. Laat ons de slachtoffers eren door ons uit te spreken en te vechten voor een wereld waarin dergelijke onmenselijkheid nooit meer voorkomt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten