shutterstock 2372512039

Nederlandse jongen in handen van Hamas! Rutte, is dit onze oorlog niet?

Midden-Oostenokt 19 2023, 20:00
Wat de gevestigde media en het politieke establishment ook mogen zeggen, de oorlog van Hamas raakt nu direct het Nederlandse thuisfront. Ja, u leest het goed: een 18-jarige Nederlander, Ofir Engel, is ontvoerd en wordt gegijzeld door de terreurorganisatie Hamas in de Gazastrook.
De jonge Nederlander was in Israël op bezoek bij zijn vriendin, toen zijn nachtmerrie werkelijkheid werd. Hij en zijn schoonvader werden door gewapende mannen, die in het Arabisch spraken, ontvoerd. De horror wordt nog intenser als we het verslag van zijn tante, Yael Engel Lichi, lezen in de Telegraaf, die met verscheurende details spreekt over hoe de gewapende mannen zelfs de familiehond doodschoten.
En wat doet Nederland? Blijft het stil, terwijl een van haar burgers midden in deze hel wordt getrokken? Ofir is niet alleen een Israëlische burger, maar ook een Nederlander. Dit maakt Nederland rechtstreeks betrokken bij deze oorlog tegen Hamas.
De grote vraag die nu op tafel ligt, en die direct aan premier Mark Rutte moet worden gesteld: is dit onze oorlog niet? Of kijkt het kabinet de andere kant uit en negeert men deze gruwelijke gebeurtenissen, hopend dat het nieuws snel zal overwaaien? Sorry dat gaat niet gebeuren je kan je klok er op gelijk zetten dat politici zoals Wilders aandacht vragen voor deze barbaarse ontvoering. Rutte kan nu niet wegkijken als je de oorlog in Oekraïne onze oorlog noemt.  
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Nederland kan en mag niet passief blijven terwijl een van haar jonge burgers in de handen is van een terreurorganisatie. Het is hoog tijd dat Nederland zijn stem laat horen en alles in het werk stelt om Ofir veilig thuis te brengen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten