Bandiet Trump laat alleen Russische pers toe bij ontmoeting met Lavrov. Amerikaanse pers botweg geweigerd

Bandiet Trump laat alleen Russische pers toe bij ontmoeting met Lavrov. Amerikaanse pers botweg geweigerd

Deze man is een schande voor Amerika, een schande voor het Westen en erger nog: een loophondje van Rusland.

De manieren waarop president Trump z'n eigen land blijft vergallen ten faveure van evil empire Rusland blijken vrijwel eindeloos. Nog geen dag nadat hij FBI-directeur James Comey op straat zette omdat hij bezig was met een onderzoek naar Trumps vermoedelijk strafbare banden met Rusland, kwam vanmiddag een tweede incident waaruit bleek dat Trump Moskou vermoedelijk hoger heeft zitten dan Washington D.C.: hij ontving de Russische minister van buitenlandse zaken Sergej Lavrov

Bij de ontmoeting met Lavrov mocht pers aanwezig zijn. Verder prima, maar er is was één probleempje: alleen Russische pers werd toegelaten. Amerikaanse journalisten werden door deze Poetinlover gewoon buiten de deur gehouden.

En dan krijg je dus dit:

hayes

Dit is natuurlijk echt volstrekt onaanvaardbaar. Niet alleen omdat Trump hier gewoon voor de zoveelste keer Rusland slaafs voortrekt op de Verenigde Staten, maar ook omdat het bepaald niet voor het eerst is dat Trump de persvrijheid in Amerika met de voeten schendt. Voor én na zijn verkiezing heeft Trump er keer op keer op keer blijk van gegeven helemaal niets op te hebben met journalisten die gewoon hun werk doen.

Het wordt zo langzamerhand eens tijd dat de Amerikanen deze oranje mafketel gaan afzetten via een zogeheten impeachment-procedure. Trump heeft niets met essentiële vrijheden, maar alleen met het onderdrukkende en misdadige Poetin-regime. Volstrekt ongeschikt om te dienen als president, dus.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties