DDS wenst iedereen een bijzonder en gelukkig nieuwjaar

DDS wenst iedereen een bijzonder en gelukkig nieuwjaar

Ons advies: maak er iets moois van.

Bij De Dagelijkse Standaard hebben we dit jaar teruggeblikt op2014, vooruitgeblikt op2015, en nog eens teruggeblikt op het afgelopen jaar (vergeet niet het grote DDS-jaaroverzicht te lezen), maar nu is het eindelijk zover. Vanavond vieren we met zoveel mogelijk oliebollen, champagne én vuurwerk natuurlijk dat dit jaar voorbij is en dat het nieuwe jaar om de hoek is.

Laten we hopen dat 2015 een prachtig jaar wordt voor onszelf, onze vrienden en familie, ons land en ja, ook de wereld (al weten we dat dat laatste waarschijnlijk niet het geval is).

We gaan hier niet nog een keer terugblikken op het afgelopen jaar, maar we willen wel gezegd hebben dat het een bijzonder jaar was voor DDS. We zitten imiddels op een half miljoen unieke bezoekers per maand, en daar zijn we heel erg blij mee. We hebben een nieuw jasje gekregen dat ons beter past dan we hadden kunnen durven dromen.

De redactie van DDS wil iedereen bedanken die ons heeft geholpen met de implementatie van de nieuwe vormgeving, en iedereen die dit jaar voor ons heeft gewerkt. Ook willen we onze columnisten Esther Boom, Jan Gajentaan, Ewoud Jansen, Ewout Klei, Hans Labohm en Michael Toorop bedanken voor hun prikkelende en inhoudelijk sterke bijdragen dit jaar.

Daarnaast willen we onze lezers bedanken voor het enthousiasme van het afgelopen jaar. De talloze comments, de goedbedoelde adviezen en (nieuws)tips in onze mailbox, de complimenten, het massaal delen van onze artikelen op Twitter en Facebook; we zijn ontzettend dankbaar en we hopen ook volgend jaar weer op u te mogen rekenen.

En om het jaar helemaal af te maken, staat hier een lijstje van de twintig beste kattengifjes van 2014. Zo schattig. DDS wenst u allemaal een bijzonder en een gelukkig nieuwjaar. Maak er iets moois van.

De redactie.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
vuurwerk Oud en Nieuw feest 2014 2015

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties