Filmpje! Derk Jan Eppink (FVD) kleedt Sophie in 't Veld (D66) helemaal uit met zijn onweerlegbare logica

Filmpje! Derk Jan Eppink (FVD) kleedt Sophie in 't Veld (D66) helemaal uit met zijn onweerlegbare logica

Gisteren spraken we al kort over de Europese hypocrisie als het gaat om de Europese waarden. Het concept is natuurlijk prachtig, maar lijkt vooralsnog vooral te worden gebruikt als een 'stok om mee te slaan' in plaats van een idee waar iedereen trots op is. Kandidaat Europarlementariër van Forum voor Democratie, Derk Jan Eppink, prikte door de luchtballonen van D66 heen met zijn onweerlegbare logica.

Let op! De beelden nadat Sophie in 't Veld sprak zijn schokkend te noemen. Te zien is hoe diverse burgers in 'Gele hesjes' worden afgebeuld terwijl zij al op de grond liggen en jammeren van de pijn. Mevrouw In 't Veld is dus overduidelijk hypocriet zoals Eppink al zegt. Ze gebruikt de 'Europese waarden' als een stok om mee te slaan in plaats van een middel om Europa te verbeteren. In die zin heeft in 't Veld en haar partij D66 hard gefaald.

Sophie kennen we onder meer van de dictatoriale speeches die ze gaf in het Europees Parlement. En ook van het omdraaien van de schuldvraag waarbij ze ons Europeanen van alles verwijt. Als we kijken naar haar gelaatsuitdrukking tijdens het interview waarin ze schoorvoetend moest uitleggen waarom ze misbruik had gemaakt van een onkostenvergoeding dan zien we een Eurocraat die pardoes terug keert in de realiteit. En zich afvraagt "hoe het allemaal zo fout heeft kunnen gaan".

Nou Sophie, les één: blijf altijd zélf nadenken. Ga eens een koffie drinken met Derk Jan Eppink voor een lesje logica.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer