Filmpje! Geert Wilders gaat los op Harbers: "4.600 delicten is geen visitekaartje voor het multiculti-kabinet"

Geen categoriemei 22 2019, 15:00
"Een dolksteek in de rug van de slachtoffers en nabestaanden" noemde Geert Wilders (PVV) het tijdens het debat over de schimmige activiteiten van oud-staatssecretaris Mark Harbers (VVD). Harbers categoriseerde de gegevens over misdrijven door criminele asielzoekers dusdanig dat de Tweede Kamer stelde onjuist geïnformeerd te zijn. De VVD'er stapte vervolgens op. Wilders had er wel een mening over:
Geert Wilders overduidelijk had geen goed woord over voor Mark Harbers en ging he-le-maal los in de Tweede Kamer. Op de beelden is te zien hoe hij de 'open grenzen' onder vuur nam en Harbers afzaagde: 'cijfers werden weggemoffeld, statistieken vakkundig opgepoetst en 4.600 delicten door asieltuig is natuurlijk geen mooi visitekaartje voor dat multiculti-kabinet.' Wilders zag de acties van de oud-staatssecretaris zelfs als moedwillige misleiding:

"Informatie over de veiligheid van de inwoners van ons land wordt in de doofpot gestopt. Maar daar bleef het niet bij. Terwijl het Ministerie al op de hoogte was van de ernst van asielcriminaliteit stond de staatssecretaris afgelopen vrijdag de zaak nog te bagatelliseren."

In COA-faciliteiten, waar asielzoekers terechtkomen, gebeuren inderdaad vreemde zaken. Het personeel van de COA-faciliteiten klaagt al tijden over onveilige situaties en iedereen kent natuurlijk de verhalen van de buschauffeurs van Ter Apel 73. Ook wordt er gehandeld in kinderen via de COA-faciliteiten. Deze activiteiten vinden dus plaats onder auspiciën van onze eigen ministeries.
Dat de gegevens over moord en verkrachtingen niet bleken te kloppen komt daar nog eens bovenop. Geheel terecht dus dat Wilders, ook al kun je het over de vorm hebben, fel van leer trekt tegen de oud-staatssecretaris. Het is ook tenenkrommend om te zien hoe het zoveelste incident op het Ministerie van Justitie & Veiligheid wederom leidt tot ontslag van een bewindspersoon. Waar rook is, is vaak ook vuur...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten