snapshot 3

Filmpje! Sigrid Kaag sluit andersdenkenden uit: "Wij gaan niet samen besturen met 'extremisme'"

Geen categoriemrt 05 2022, 12:02
D66 herhaalt vandaag maar weer eens dat de partij niet gaat regeren met FVD en PVV. Want, stelt de partij bij monde van Sigrid Kaag, dat zijn zogenaamd "extremistische" partijen.
"We maken een scherp onderscheid," aldus Kaag in de video die D66 nou weer online zette, "tussen de politici die aanzetten tot haat en de mensen bij wie ze gehoord vinden. Mensen die zich in de steek gelaten voelen door een samenleving waar succes te lang is voorgespiegeld als een keuze. Als je eigen keuze."
"Een samenleving waarin volgens haar "te veel armoede, discriminatie een eenzaamheid heerst. En waar de overheid écht niet altijd in staat is gebleken naast mensen te staan, voor hen op te komen."
https://twitter.com/D66/status/1500029850417045505
Dit is natuurlijk flauwekul. Alles. Want deze vrouw is lid van een kabinet dat willens en wetens tienduizenden toeslagengezinnen kapot heeft gemaakt. Dat is al erg genoeg, maar het wordt nog erger als je bedenkt dat de toeslagenaffaire in ieder geval dééls racistisch van aard was. Niet helemaal, want ook blanke gezinnen met weinig geld werden gepakt, maar de focus was wel degelijk op mensen "met een niet-Westers voorkomen."
Kaag wist daarvan. Kaag loog daarover. Kaag keurde het goed.
Vervolgens heeft dat mens dus de euvele moed a) anderen de maat te nemen en b) ook meteen even partijen uit te sluiten waarvan zij maar even besloten heeft dat ze "extreem" zijn.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Weet je wat ik pas extreem vindt? Partijen die gender willen afschaffen. Partijen die ongeboren kinderen willen doden. Partijen die ouderen aanmoedigen om zelfmoord te plegen omdat ze nutteloos zijn en de overheid alleen maar geld kosten. Of wat te denken van partijen die de lockdown gesteund hebben? En partijen die willens en wetens een vaccinatie-apartheid hebben ingevoerd?
Dát zijn pas "extreme" partijen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten