Haha! Wanhopig D66 start wervingscampagne, lijdt overduidelijk aan obsessie met Thierry Baudet!

Geen categoriemrt 23 2019, 14:00
Bij D66 heeft de verkiezingsuitslag een flinke dreun achtergelaten. De partij is nu wanhopig op zoek naar nieuw electoraal en haar radicale aanpak bij gevoelige onderwerpen heeft niet de verwachte vruchten afgeworpen. Zo wanhopig zijn ze dat de FVD-voorman Thierry Baudet op hun advertentie laten zien met daarnaast Rob Jetten. Blijkbaar kan D66 enkel nog score met een foto van de partijleider van een andere politieke beweging...

D66-advertentie: wanneer de argumenten op zijn

[caption id="attachment_222730" align="aligncenter" width="568"]Nu is het moment volgens D66 om lid te worden! Maar lid van wat? Bron: D66 Nu is het moment volgens D66 om lid te worden! Maar lid van wat? Bron: D66 / De Leeuwarder Courant[/caption]
Je moet toch wat als je geen argumenten hebt waarom mensen lid moeten worden. De partij, die behoorlijk wat steun is verloren terwijl zij deel uitmaakt van kabinet Rutte 3, moet het dus blijkbaar hebben van de opkomst van Baudet. Niet langer doen de eigen onderwerpen ertoe, maar draait het dus allemaal om FVD. Zo zien we op de kansloze advertentie:

"Nu is het moment. Word lid!"

Het moment waarvoor precies? Beter wint de partij haar kiezers die naar GroenLinks zijn overgelopen terug, maar nee, all eyes on Baudet blijkbaar. De partij van Jetten heeft zichzelf daarmee definitief verlaagd tot het niveau 'aasgier'.
Aasgieren zijn partijen of politici die enkel kunnen scoren vanwege polarisatie met een tegenstander. Denk aan een Wilders, die zich jarenlang als 'aasgier' tegoed deed aan de stem van onvrede. En nu proberen de heren van D66 zichzelf als aasgieren tegoed te doen aan de opkomst van Baudet.
De laatste 'moet worden gestopt' want hij is het 'grote fascistische gevaar' en daarom moeten mensen 'nu direct lid worden en euro's betalen aan de partij'. Kansloos. Maar wat verwacht je van een partij waarbij Rob Jetten komt bovendrijven als fractievoorzitter? Dat zegt toch al voldoende over de problemen waarmee de partij te kampen heeft.
Het is overduidelijk dat de argumenten bij D66 op zijn en dat ze nu zijn begonnen met het laatste avondmaal. Terwijl ze als aasgieren boven Baudet vliegen hopen ze stiekem op wat extra inkomsten door de angst voor Baudet verder aan te wakkeren.
De partij van Jetten zakt steeds verder weg in het grote zwarte gat dat zich in het midden van het politieke spectrum bevindt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten