zwagerman m

Marianne Zwagerman veegt de vloer aan met radicaal-Woke ABN AMRO: 'Nooit bereikbaar, maar wel seksuele voorkeur werknemers delen?!'

Geen categorieaug 06 2021, 10:00
Onderneemster, powervrouw, topadviseur, columnist, podcast-host en wat dies meer zij Marianne Zwagerman is he-le-maal klaar met ABN AMRO, de meest walgelijke Woke-bank van Nederland. Want, zegt zij, de bank wil dat wij geobsedeerd zijn met het seksleven van haar werknemers, maar als je iemand van de bank wilt spreken om wat zaken te regelen zijn ze niet bereikbaar. Wat is dit voor omgekeerde wereld?
Gisteren zette de totaal doorgeslagen extremistische bank ABN AMRO een belachelijke video online van een werknemer die heel trots vertelt dat hij een "open relatie" heeft. Dat maakt hem blijkbaar een beetje lid van de LHBTIQ-meute, en dat soort informatie moet tegenwoordig blijkbaar gedeeld worden met de hele wereld, natuurlijk met het grote doel om de rol van het gezin te ondermijnen. Het was een walgelijke actie van een walgelijke bank.
Ook Marianne Zwagerman vindt het volstrekt gestoord dat ABN dit soort Woke-propaganda verspreidt.
https://twitter.com/mariannezw/status/1423382781934067713
"Je eigen geld pinnen kost geld," schrijft ze de handel en wandel van de staatsbank samen. "Ze zijn nooit bereikbaar. Kantoren dicht. Geld op je spaarrekening kost geld in plaats van renteopbrengst. Maar we weten gelukkig wel wat hun medewerkers in bed uitvreten," schrijft ze op ironische wijze.
"Het lukt al JAREN niet meer om gewoon een mens te spreken te krijgen bij de bank," gaat ze verder in een nieuwe tweet. "Probeer maar eens langs zo’n gescript callcenter te komen. Maar nu moeten we ineens wel alles weten over hun seksleven en of er een piemel onder hun rok zit?"
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ja, zo rolt deze bank tegenwoordig inderdaad. En daarbij valt het ook hier op dat het bedrijfsleven de agenda van de staat - die geobsedeerd is met Woke-gekte - weer vrijwillig omarmt en zelfs verspreidt. We leven in bizarre tijden; en dus ook tijden waarin het van het grootste belang is dat wij - normale, vrijheidslievende mensen - pal staan voor onze rechten én onze principes.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten