Nanninga (FvD) doorziet slinkse GroenLinks-plannetjes voor opvang illegalen in Amsterdam

Geen categoriejan 28 2019, 17:00
Annabel Nanninga, de Amsterdamse jonkvrouwe van Forum voor Democratie (FvD), heeft GroenLinks weten te betrappen op stiekem gedrag! En nodig is het zeker. De raadsfractie van FvD zit bovenop de plannen van links Amsterdam om op verschillende locaties in de stad illegalen op te vangen. Nanninga had de gemeenteraad gevraagd om een draagvlakonderzoek uit te voeren, maar de linkse partijen wilden niet meewerken en nu verzwijgen ze ook nog eens waar de opvanglocaties worden gepland zodat bewoners geen bezwaar kunnen maken!
Behalve nieuwe opvanglocaties wil de partij van Jesse Klaver ook een 'stadspaspoort' invoeren zodat illegalen zich een tijdje kunnen 'oriënteren'. Op de opvanglocaties krijgen de vreemdelingen het relatief goed: loopbaanbegeleiding, medische/psychische zorg en zakgeld! Oh ja, en rechtsbijstand, dat wat Rutte u ontneemt, maar hen ten deel valt. Daarmee wordt Amsterdam dan een verzorgingstehuis voor vreemdelingen, die een jaartje op vakantie zijn in de drugshoofdstad van Nederland. En wel op uw kosten. En na anderhalf jaar zakkenvullen gaan ze weer naar huis, tenminste als ze worden uitgezet.
https://twitter.com/ANanninga/status/1088709035195592704
De linkse partijen doen nu dus stiekem over de opvanglocaties en blokkeren elke vorm van burgerparticipatie in het proces. Best bizar, want de partijen hadden nog zulke grote woorden over draagvlak tijdens de verkiezingen. Daar is nu dus niets van over. Nu een onderwerp wordt behandeld waarin zij radicaal anders denken dan de rest, moet het zo snel mogelijk en zo stiekem mogelijk worden doorgevoerd. Staan de opvanglocaties er eenmaal, dan is er geen weg terug en worden miljoenen belastinggeld uitgegeven.
Maar nu komt het sappige deel van het verhaal. Wat blijkt nu? In 'GroenLinks-buurt' Amsterdam West is maar één pand onderzocht als mogelijke opvanglocatie. Blijkbaar zitten de GroenLinkser-yuppen zelf niet te wachten op illegalen in hun buurt of zo? Wat een salonsocialisten weer! In ieder geval maakt Annabel Nanninga (FvD) zich hard voor inspraak en wil zij dus dat bewoners worden gehoord alvorens hun buurt te maken krijgt met opvanglocaties voor illegalen. En dat doet ze met verve!
Overigens is er wel een plannetje om aan draagvlak te werken, maar het gaat hierbij niet om inspraak. Wel gaat het om marketingcommunicatie waarbij het leed van de migranten centraal staat en er een focus ligt op de 'humanitaire situatie'. Slikken die koek dus! Nanninga opperde overigens het geniale plan, gezien de voorstanders bij GroenLinks, om de opvanglocaties in hún eigen wijk te plaatsen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten