Pechtold blijkt Russofoob te zijn: "Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet"

Pechtold blijkt Russofoob te zijn: "Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet"

Nederrussen kunnen aangifte doen bij het lokale politiekantoor.

Dat Alexander Pechtold een principeloze kwezel is wisten we al. Maar nu blijkt dat de man die anderen er stelselmatig van beschuldigt racistisch te zijn er zélf lustig op los discrimineert. Meneer is namelijk een Russofoob eersteklas. Op een andere manier kan ik deze uitspraak van de D66-leider niet verklaren:

Coalitiepartij D66 is positief over Zijlstra's aanpak. "Ik waardeer zijn openhartigheid. Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet", aldus D66-leider Pechtold.

Wat een discriminerende opmerking. En meneer denkt daar dus gewoon mee weg te kunnen komen, want gelieg over en discriminatie tegen Russen is tegenwoordig blijkbaar volkomen politiekcorrect.

Aangezien Pechtold zo'n voorstander was van de strafrechtelijke vervolging van Geert Wilders zit er maar één ding op voor Russische Nederlanders: vandaag nog naar het politiebureau gaan om aangifte te doen tegen de Russen-hatende D66-leider.

Hier nogmaals beelden van een liegende Zijlstra bij een VVD-congres. Pechtold heeft daar dus geen enkel probleem mee:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties