Politiekcorrect links liegt en draait: 'Mensen bekritiseren Sylvana Simons omdat ze racisten zijn!'

Geen categorienov 23 2016, 8:00
Waarom zoveel mensen kritiek leveren op Sylvana Simons? Nou, RTL Nieuws weet het antwoord wel: omdat al die mensen vuile racisten zijn. Daarom.
Om dat punt te maken hebben de politiekcorrecte grachtengordeljournalisten één of andere socioloog van stal gehaald die dat punt best even wil onderstrepen. Meneer Peer Scheepers 'legt uit':

"Zij is degene die racisme weer op de agenda heeft gezet. Doordat ze discussies als Zwarte Piet zo prominent aankaart en op de landelijke tv confrontaties aangaat met blanke mensen, maakt ze een pijnlijke waarheid zichtbaar. Ze schopt tegen het zere been van mensen aan, waardoor een deel van de samenleving in de gordijnen vliegt."

Vervolgens zegt meneer de hoogopgeleide intellectueel dat het eigenlijk allemaal onderhuids racisme is:

"Het heeft ermee te maken dat de komst van minderheden steeds meer als een bedreiging wordt gezien. Niet alleen onder laagopgeleiden, maar ook onder hoogopgeleiden. Je ziet deze angst in alle lagen van de bevolking. Het racisme neemt in alle hoeken van de samenleving toe."

Zijn er racisten die Simons beledigen? Natuurlijk. We hebben allemaal beelden gezien van het walgelijke filmpje waarover al veel geschreven is. Maar de overgrote meerderheid van de Simons-critici zijn helemaal geen racisten. Nee, wij bekritiseren deze DENK-mevrouw omdat juist zij alle blanke Nederlanders continu over één kam scheert, iedereen wegzet als racisten), het regelmatig heeft over zaken als white guilt, en -- oh ja -- ook nog eens mooie Nederlandse tradities wil afschaffen. Als ze blank was had ze precies dezelfde kritiek te verduren gekregen; anders dan politiekcorrect links zijn wij van normaal-rechts helemaal niet de hele dag bezig met iemands huidkleur.
Het meest opmerkelijke aan al de Sylvana-verheerlijkende artikelen die vandaag en gisteren verschenen in de mainstream media is het volgende: blijkbaar begrijpen de oude media nog steeds niet dat de meeste mensen door hen heen kijken. Ze kunnen draaien, liegen en heulen wat ze willen, maar geen enkele kritische nieuwsconsument die daar van onder de indruk is. Ga maar door met het publiceren van dit soort onzinverhalen, dames en heren 'journalisten': websites als De Dagelijkse Standaard profiteren daar alleen maar van. In plaats van boos te worden op uw leugens zou ik u dus eigenlijk moeten danken.
Overigens nog snel een opmerking voor Sylvana Simons zelf. Gisteren loog ze alles dus bij elkaar over deze website en onze kritiek op haar. Tim heeft daar al een prima antwoord op geschreven, maar ik wil daar nog even het volgende aan toevoegen: anders dan mevrouw Simons zei heeft DDS haar zelfs verdedigd in gevallen dat ze écht racistisch bejegend werd door een stel tokkies. Zie "Ik ben misschien wel Sylvana’s meest uitgesproken tegenstander, maar hier heeft ze groot gelijk" en "Idiote racisten geven Sylvana Simons en co precies wat ze willen: een knetterracistisch filmpje."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten