shutterstock 593965676

Ronald Plasterk ageert tegen hypocrisie D66 en klimaatalarmisme! Rechts Nederland smult ervan!

Geen categoriesep 02 2019, 9:00
Ronald Plasterk lijkt de laatste tijd compleet de andere kant op te plassen dan dat zijn partij, de PvdA, doet. Op Twitter lijkt Plasterk een ware kruistocht begonnen te zijn tegen de klimaatreligie en de hypocrisie van D66. Waar was deze Plasterk ten tijde dat hij nog in de Kamer zat?
https://twitter.com/RPlasterk/status/1168143078013722624?ref_src=twsrc%5Etfw
Daar waar zijn partij zelf behoort tot de alliantie van de Groene Gekte en het klimaatalarmisme moet Plasterk zelf niks hebben van het 'groene geloof'. Terecht stelt hij dat zonnepanelen niks anders zijn dan een statussymbool voor yuppen die hun 'solidariteit' met het klimaat willen tonen. Rendabel zijn wind- en zon-energie niet, de enige oplossing is kernenergie. Het debat rondom kernenergie wordt slim vermeden en de mond gesnoerd door de leden van het groene geloof. Immers waarom zouden ze vrijwillig stoppen met de winstgevende en subsidie slurpende industrie van de Groene/klimaat lobby? Het is veel te lucratief voor de belanghebbende partijen om ineens af te stappen van 'klimaatminaretten' en zonnepanelen.
https://twitter.com/RPlasterk/status/1168395741049556994?ref_src=twsrc%5Etfw
Ook kon Plasterk het niet laten om een snauw uit te delen richting de moreel superieuren deugdrammers van D66. Kamerlid Steven van Weyenberg kon het niet laten om zijn dedain te tonen en te spreken over Plasterk die in een 'Baudet-modus' zit.
Plasterk benoemt terecht de aristocratische trekjes van D66. D66 kan geen andersdenkende mensen tolereren. Vandaar dat zij iedereen die niet hun mening accepteert en uitdraagt compleet de grond in boren en in sommige gevallen zelfs volledig demoniseren. Terecht dan ook dat Plasterk vol in de aanval gaat op een hypocriete partij als D66, die al lang niet meer als 'democraten' overkomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten