Verdachte aanslagen Boston niet gearresteerd

Geen categorieapr 17 2013, 21:56
UPDATE: Bommelding
Ondanks berichtgeving van AP en CNN eerder op de dag, is nog niemand gearresteerd in verband met de bomaanslagen die de stad Boston maandag troffen. De politie en FBI hebben wel een verdachte in het vizier. Volgens de Amerikaanse nieuwszender CBS gaat het om een blanke man.
Persbureau Reuters meldt verder dat het gerechtshof in Boston woensdag tijdelijk is ontruimd. Volgens de lokale nieuwszender WCVB Boston gebeurde dat nadat een bommelding was gedaan. Even voor half 11 's avonds Nederlandse tijd werd het gebouw weer geopend.
De politie van Boston liet in een verklaring eerder op de dag weten: "Despite reports to the contrary, there has not been an arrest in the marathon attack." De FBI riep de media op terughoudend te zijn in hun verslaggeving en te wachten op een officiële verklaring.
Drie mensen kwamen maandag om het leven, waaronder een 8-jarige jongen, toen twee bommen langs de finishlijn van de marathon van Boston ontploften. De aanslagen verwondden bijna twee honderd deelnemers en toeschouwers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten