Video: Pianofluisteraar Thierry Baudet en Lange Frans maken muziek op het FVD-partijcongres

Geen categorienov 30 2019, 18:30
Vandaag vond in Barneveld het FVD-partijcongres plaats. Het is alweer het vierde partijcongres en het liep ogenschijnlijk storm. Naast de gebruikelijke gasten was ook rapper Lange Frans deze keer aanwezig. De rapper is onder meer bekend van het liedje 'Het land van' en maakte samen met pianofluisteraar Thierry Baudet muziek voor de aanwezige gasten, die daar overduidelijk van genoten.
Op de sociale media zien we echter wel gemengde reacties op het FVD-partijcongres. Sommige (extreemlinkse) Twitteraars blijven in oude vlekken wrijven en betichten de partij nog steeds van 'racisme' en 'nazisme', maar anderen waren positief over het partijcongres. Deze keer was journalist Chris Aalberts -een soort van stalker van Baudet- ook weer van de partij en begon op Twitter direct te klagen over het feit 'dat hij niet naar binnen mocht' en zag hierin kwade opzet:
Los van het gezeik van Aalberts waren andere journalisten wel netjes en wachtten zij op hun beurt om te spreken met partijleider Baudet. De FVD-partijleider besprak met WNL de visie van zijn partij. Volgens Baudet gaat het om méér dan alleen 'politiek rechts', maar ook om het gezonde verstand. De kapitein van de renaissancevloot laat aan WNL weten dat hij dus niet in een 'gat op rechts' springt, maar in 'het gat van het gezonde verstand':

“Ik zie het eigenlijk vooral als een gat van het gezond verstand. Het is niet altijd alleen maar rechts wat wij willen. Het gaat ook gewoon om dingen van gezond verstand die heel veel mensen in Nederland willen, ook mensen die zich links voelen. Dat gaan wij brengen.”

Wat Baudet zegt klopt natuurlijk als een bus. Als je kijkt naar de standpunten van FVD dan zie je niet alleen rechtse, maar ook een aantal linkse standpunten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten