Wilders: "Kunnen we dit precies andersom doen? Miljarden naar ouderenzorg in plaats van naar gelukszoekers?"

Wilders: "Kunnen we dit precies andersom doen? Miljarden naar ouderenzorg in plaats van naar gelukszoekers?"

Geert Wilders maakt in één tweet maar weer eens duidelijk waarom de PVV bovenaan staat in de peilingen.

Geert Wilders heeft op Twitter weer eens kort en bondig aangetoond waarom zijn partij bovenaan staat in de meest recente peilingen van de grote peilingbureaus. En ja, dat doet hij in minder dan 144 karakters -- zoveel woorden zijn er immers niet voor nodig om de idioterie van het politieke establishment aan de kaak te stellen:

Dezelfde vraag wordt ongetwijfeld gesteld door miljoenen Nederlandse kiezers die vol verbazing kijken naar het opengrenzenbeleid van het nachtmerriekabinet Rutte II, dat ons miljarden euro's per jaar kost, terwijl onze eigen ouders en grootouders verkommeren in verpleeg- en verzorgingstehuizen. Nepasielzoekers die alleen maar naar Nederland komen omdat ze hier gratis geld kunnen ophalen krijgen het ene dure cadeau naar het andere. En onze ouderen? Die zitten tegenwoordig zo erg in het verdomhoekje dat ze maar drie keer per dag naar het toilet mogen en daardoor met enige regelmaat in hun broek poepen of plassen.

Want ja, probeer het maar eens acht uur of zelfs veertien uur (van 's avonds tot 's morgens) in te houden. Dat is al moeilijk voor een gewone, gezonde volwassene, maar het is bijkans onmogelijk voor een 80-plusser die serieuze gezondheidsproblemen heeft en al jaren niet meer voor zichzelf kan zorgen.

Wij, de Nederlandse kiezers, zien dat en kunnen niet anders dan concluderen dat onze eigen ouders en grootouders in de steek worden gelaten door het kabinet en dat het partijkartel de voorkeur geeft aan het verwennen van important-kansenparels die onze manier van leven, onze geschiedenis en onze normen en waarden verafschuwen.

Geen wonder dat de PVV het zo goed blijft doen in de peilingen. En ja, Wilders zet dat prima en effectief uiteen op Twitter. Rutte en Asscher kunnen die tweet in hun zak steken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer