frits bosch column

- Frits Bosch - De Nederlandse pensioenfondsen sector is over en uit

Opiniemei 05 2023, 9:10
Ik heb 40 jaar in de financiële wereld gewerkt waarvan 25 jaar met mijn asset consultancy, adviseur van institutionele instellingen. Ik ben somber over de ontwikkeling van deze sector. Deze industrie is in handen van postmodernisten, woke.
De Nederlandse pensioenfondsen zijn vrijwel uitsluitend gericht op het realiseren van Parijse klimaatdoelen en daarnaar van DEI, diversity, equity, inclusion. In mijn vorige heb ik omschreven hoe verderfelijk DEI is. Het is woke tot de tiende macht. Het wordt gepropageerd door CFA en VBA, Vereniging voor Beleggingsanalisten. Deze clubs leiden investment professionals op. Ze brainwashen voor duurzaam en DEI. Dit onder goedkeurend oog van DNB, met LHBGT vlag in top. De fondsen zijn ten prooi aan woke. Alles moet duurzaam en DEI. Het is een en dwang en indoctrinatie. Ik schrijf dit op 4 mei waarop we plechtig beloven “dit nooit weer.” Maar het gebeurt weer pal onder onze ogen.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Jacques Presser zou ooit gezegd hebben dat “het nieuwe fascisme zichzelf antifascisme noemt.” Hoe correct is deze uitspraak. Maar nogmaals, dit is vechten tegen de bierkaai. Ik zie woke en radicaal links, de postmodernisten, steeds verder opstomen tot ze alles en iedereen in de tang hebben genomen. Bij de pensioenfondsen is dit al goed gelukt. Het is voor die sector over en uit. Volkomen woke. Arme deelnemers…
Frits Bosch, econoom en socioloog. Tevens auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten