geert wilders pvv 9o1a6895

Het schimmenspel van de linkse media: Wilders, de ongekroonde koning die niet wil regeren?

Opiniejan 30 , 14:45
In een zoveelste poging om de triomf van de volkswil te ondermijnen, is de linkse omroep BNR naar voren gekomen met een verhaal zo broos als de illusies waarop hun kartelideologie is gebouwd. In hun laatste fantasierijke uitspatting beweren ze dat Geert Wilders, de onbetwiste kampioen van de Nederlandse patriotten, geen aspiraties heeft om het premierschap te bekleden. Het fundament van deze stelling? Niets meer dan de woorden van Bianca Pander, een figuur zo irrelevant dat haar naam slechts weerklank vindt in de echo's van de linkse bubbel.
Bianca Pander, de zogenaamde expert, komt van BKB – een instituut dat zich blijkbaar toelegt op het verspreiden van globalistische propaganda verhuld als 'campagnevoering'. Vergeef me mijn cynisme als ik hun analyses terzijde schuif als niets meer dan gefabriceerde leugens, bedoeld om de ware volkshelden te ondermijnen.
Deze BNR-klucht probeert ons te overtuigen dat Wilders, de man die door een politieke storm heeft gelaveerd met de behendigheid van een doorgewinterde kapitein, ineens terugdeinst voor het roer van leiderschap. Hun argument? Wilders zou naar verluidt kritisch zijn over Dilan Yesilgöz van de VVD, alsof een ware leider zich zou moeten inhouden in het aangezicht van aanvallen van zogenaamde 'gesprekspartners'. Sinds wanneer is het een misdaad om de ijzeren vuist van de waarheid te gebruiken tegen de fluwelen handschoenen van politieke correctheid?
De suggestie dat Wilders, de man die keer op keer heeft bewezen de stem van het volk te zijn, geen premier wil worden, is zo absurd als het idee dat de DDS zou buigen voor de druk van het linkse media kartel. Het is een doorzichtige poging om de man die de Nederlandse politiek heeft wakker geschud te ondermijnen, een tactiek zo doorzichtig dat zelfs de meest verstokte tegenstander van de PVV er zijn hoofd bij zou schudden.
Laten we duidelijk zijn: als Wilders ervoor kiest om niet het premierschap op te eisen, is dat niet omdat hij niet kan, maar omdat hij wellicht een groter spel speelt, een spel dat de linkse media met hun beperkte inzicht niet kunnen bevatten. In de tussentijd blijft de DDS waakzaam, klaar om de waarheid te verdedigen tegen de sluwe pogingen van het kartel om de wil van het Nederlandse volk te ondermijnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten