screen shot 2023 03 14 at 113957

WILDERS WOEST! 600 MILJOEN extra nodig voor asielopvang: "Om je kapot te schamen!"

Politiekjan 30, 8:05
PVV-leider Geert Wilders is furieus. Het kabinet zegt namelijk dat er nog eens 600 miljoen extra bovenop het bedrag moet dat gereserveerd is voor "de opvang van asielzoekers" (en Oekraïners). Een half miljard euro extra. Plus nog eens honderdmiljoen. Aan belastinggeld. Wegens wanbeleid van het partijkartel. Wilders pikt het niet.
Het is eigenlijk niet te bevatten. Het nieuwe jaar is nog geen maand oud, maar het kabinet Rutte IV zegt 'opeens' in te zien dat het gereserveerde budget voor asielopvang van kansenparels uit heinde en verre niet afdoende zal zijn dit jaar. Er moet minstens 600 miljard extra bij. En mogelijk (lees: waarschijnlijk) nog veel meer.
Let wel, dit komt dus bovenop de 7 miljard die het kabinet al klaar had staan voor de asielopvang (4 miljard) en de opvang van Oekraïense vluchtelingen (3 miljard euro). We hebben het nu dus over 7,6 miljard euro. Dat is 7.600.000.000 euro.

Geert Wilders WOEST

Het zal niemand verbazen dat Geert Wilders woedend gereageerd heeft op dit schokkende nieuws. Wilders voert immers al jaren campagne tegen het knettergekke immigratiebeleid van ons land... en met name van de vier opeenvolgende kabinetten geleid door Mark Rutte. De VVD'er die in zijn hart (als hij die heeft) een D66'er is.
"Dankzij jarenlang wanbeleid," schrijft Wilders op X over de benodigde extra 600 miljoen euro. "Om je kapot te schamen. Ze hebben ons land helemaal weggegeven en afgebroken. En de Nederlander maar betalen."

775 euro per belastingbetaler

7,6 miljard euro komt neer op 400 euro per Nederlander. Dus ook voor baby's. Als we kijken naar belastingbetalers, dat zijn er 9,8 miljoen. Dus iets meer van de 18 miljoen mensen die ons land als burgers heeft.
Wat dit betekent is dat de gemiddelde Nederlandse belastingbetaler dit jaar even 775 euro (iets meer) moet overmaken aan kansenparels. Aan mensen die grotendeels voor helemaal niets naar ons komen. Die niet voor iets op de vlucht zijn, maar die 'een beter leven' voor zichzelf willen; op onze kosten, en vaak zonder zich aan te passen en te integreren in onze maatschappij en cultuur.

Ongeloofwaardig

Als dit doorgaat, ook bij een kabinet Wilders I dan maakt de PVV-leider zich natuurlijk totaal ongeloofwaardig. Er gaat bakken belastinggeld naar kansenparels. De bedragen nemen alleen maar toe. Tegelijkertijd hebben Nederlanders zelf steeds minder te makken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de knettergekke gestoorde immigratieperikelen daar in Den Haag. Het kost jou en ons BAKKEN met geld. Wij gaan het immigratiebeleid dan ook met alle mogelijke middelen bestrijden. Maar daar hebben we JOUW HULP bij nodig. Steun DDS daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen het knettergekke immigratiebeleid van al die walgelijke kartelpartijen!
De belastingdruk neemt toe. De inflatie is torenhoog. De armoede stijgt razendsnel. Let wel, niet de armoede van kansenparels, natuurlijk, maar van echte, trotse Nederlanders. Van mensen (en hun ouders en grootouders) die ons land hebben opgebouwd.
Wilders kan dit niet accepteren. Dit moet een belangrijke inzet worden bij de formatie voor een nieuw kabinet. Als die belachelijke VVD dit budget wil opschroeven, dan moet die partij dat maar doen - en dan moet Wilders voor nieuwe verkiezingen zorgen. Want de Nederlandse kiezer gaat dít echt niet accepteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten