-Michel Mulder- Boer, Burger, Befehl

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- Boer, Burger, Befehl

De grootst stijgende politieke partij op onze 'democratische' peilingsladder, blijkt toch net zoveel dictatoriale trekjes als onze sekte-achtige kartelpartijen.

Caroline's BoerBugerBeweging blijkt toch een iets groter BoerBurgerBefehl gehalte - lees: kartelideologie- te hebben, dan

Caroline in haar optredens uitdraagt, want uitgesproken bewondering voor verkozen politica Giorgia Meloni (b)lijkt een exitstrategie voor de provinciale staten, zoals kandidaat-lid Eelco van Hoecke aan den lijve ondervond.

Nou moet je je ten eerste al afvragen of je een politieke windvaan als van Hoecke überhaupt wel binnen je gelederen wilt hebben - hij verlaat hiermee al de vierde politieke partij in korte tijd - maar een 'kick in the ass' voor zijn positieve mening over democratisch verkozen politica Meloni, riekt toch naar wat partijkartel-achtige dictatoriale trekjes en indoctrinatie, en plaats BoerBurgerBeweging - naar mijn mening - toch in een iets ander daglicht.

De scheiding tussen BBB en van Hoecke geschiedt uiteraard op 'vriendschappelijke basis' genaamd een verschil in politiek inzicht, want de cold shower dat Sigrid Kaag-achtige trekjes ook Carolientje niet vreemd zijn, is natuurlijk geen positieve boodschap aan de achterban, die Caroline nog steeds zien als de profeet van het - daadwerkelijke - nieuwe leiderschap.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Of je nu bij linkse sekteclubjes als D66(6) of GroenSlinks zit, of bij rechtse bastions als PVV of FVD; het politieke spel wordt overal even smerig gespeeld, de kadaverdiscipline is bij iedere partij namelijk leidend boven het individu en de vrijheid van meningsuiting.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties