-Michel Mulder- 'De angst voor FVD'

-Michel Mulder- 'De angst voor FVD'

Opinieokt 13, 19:15
Weten we het nog? Het was het jaar 2017 toen kartelpoliticus Alexander Pechtold een 'liefdeshut' ter waarde van €135.000 - yeah right - op Scheveningen kreeg, van de Canadese oud-ambassadeur Serge Marcoux.
De schenking van deze abortushut had uiteraard niets te maken met de D66 blokkade van een referendum over het CETA-verdrag, want als partij - lees: sekte - staat D66 natuurlijk ver boven dit soort corrupt gedrag.
Het feit dat Pechtold een vreemdgangerspaleisje kreeg, en niet opgaf in het geschenkenregister voor politiek Den Haag, veroorzaakte even een rimpeltje in een glas water. Maar daarna werd dit uiteraard 'afgehamerd' als een privé kwestie....... zoals bij kartelpolitici gebruikelijk is.
Als je daarentegen echter bij de ongewenste 'bruinhemden' - volgens o.a. D66 - van FVD hoort, dan wordt je gegrild, gebakken en daarna ook nog even vakkundig geroosterd, als je je neveninkomsten niet opgeeft, zoals Baudet aan den lijve ondervindt. 
Baudet heeft neveninkomsten uit zijn boeken, die volgens de linkse kliek niet het lezen waard zijn, maar waarvoor ze hem nu toch aan de schandpaal nagelen omdat deze boeken hem in 2020 het lieve sommetje van €85.000 opleverden (of iets dergelijks). Best aardig dus voor wat boeken die het lezen niet waard zijn. Maar dat geheel terzijde.
Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies.
Dat de boekverkoop van Baudet nog altijd €55.000 onder de prijs van de vreemdgaanshut van Pechtold ligt - wat voor krot koop je eigenlijk voor €135.000 op Scheveningen - maakt uiteraard niet uit in de linkse hypocrisie, want het een is natuurlijk inkomsten uit verkoop, en het ander een geschenk in de 'privésfeer.'
Zie hier de groeiende angst voor het geluid van FVD. Als men je het spreken niet onmogelijk kan maken door als kleine kinderen weg te lopen, of door je constant als extreemrechtse nazi weg te zetten, dan grijpen ze wel naar een historisch instrument om je middels je boekverkoop een spreekverbod op te leggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten