Sjoerdsma

-Michel Mulder- 'Donker gekleurd terrorisme'

Opinieokt 06 2022, 20:00
Weten we het nog, nu #arib en #jesseklaver inmiddels ook alweer de revue zijn gepasseerd? Ongehoord Nederland had het N-woord - staand voor neger - uitgesproken.
Ongehoord Nederland, dat gewoon aan de voorwaarden voldoet voor toetreding tot het omroepbestel, is inmiddels - als we ophitser Sjoerd Sjoerdsma mogen geloven - tot de rangen der Hezbollah, Boko Haram en IS toegetreden, omdat zij terroristische misdaden uitlokken.
Je zou denken dat Sjoerd Sjoerdsma omroep ON met liefde aan zijn pezige borstkastje klemt, gezien de voorliefde van D666 - en Kaag - voor terroristische organisaties, maar deze voorliefde geldt uiteraard slechts het linkse terrorisme, en niet het rechtse geluid van ON.
Het is natuurlijk volkomen geschift dat een Nederlandse volksverrader...... eeeuh volksvertegenwoordiger als Sjoerdsma deze - strafrechtelijke - laster verspreidt in het hart van onze dictacratie. Maar gezien het track record van deze sekte-achtige partij is er blijkbaar geen bodem meer aan wanstaltigheid.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
D666, de partij die via subsidie verstrekkende Kaag hoofdelijk aansprakelijk is voor de dood van een 17-jarige Joods meisje door Palestijnse terroristen trekt nu de terrorisme kaart tegen een rechtmatige omroep, omdat haar geluid teveel ingaat tegen de giftige indoctrinatie van de bende van Kaag.
Steeds denk je maar weer: de bodem is nu echt bereikt. Maar de giftige haat van D666 tegen elk andersdenkend geluid kent geen bodem. Geen daaronder liggende kelder en zelfs geen plafond. Want D666 is niets meer of minder dan een ophitsend kankergezwel, met uitgezaaide tumoren als Paternotte, Sjoerdsma en De Groot.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten