Screen Shot 2022 06 22 at 133024

-Michel Mulder- 'Psycho Sjoerds levensgevaarlijke privé-oorlogje'

Opinieokt 03 2022, 15:30
Het had zomaar een hit van Youp van het Hek kunnen zijn:
Het was februari 2020
Ik weet het nog zo goed
Toen Sjoerdje geen visum kreeg
Minister Blok zei dat hij niet in Rusland mocht komen
En als hij lief ging spelen dat hij dan een lollie kreeg
En zie daar, de oorzaak van de hetze en oorlog ophitserij van D666 sektelid Sjoerd Sjoerdsma tegen Rusland, het feit dat hem in 2020 de toegang is ontzegd, en meneer daarom op zijn kleine linkse dingetje is getrapt.
De haat van Sjoerdje tegen Rusland - vanwege dit feit - zit zó ongeloofelijk diep, dat hij zelfs de Paus - die in een tweet tot vredesbesprekingen oproept - op het spreekwoordelijke matje roept om God maar te bewegen tot 'vredesbesprekingen' met Satan.
Alles, maar dan ook alles moet bij - overduidelijk psychopatische - Sjoerd Sjoerdsma, afgekort SS, wijken voor zijn aversie en haat tegen Rusland, of hij daarmee de gehele aardbol vernietigt of niet.
Het is ook wel een vreemde gewaarwording dat incestueuze sekte D666 er aan de ene kant alles - lees: 1000 miljard - aan doet om de aarde te 'redden,' terwijl ze in haar gelederen ook 2 ongeleide projectielen heeft genaamd Sjoerdsma en Paternotte, die er alles aan doen om de wereld op de rand van een kernoorlog te brengen.
Tekenend voor het narcistische - en grenzend aan grootheidswaanzin - karakter van SS, is het feit dat hij er niet over piekert om zijn standpunt te veranderen om Rusland alsnog binnen te komen. Nee Rusland moet maar buigen voor de almachtige Sjoerd, en haar standpunten veranderen.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Maar dan het pièce de résistance, de kers op de narcistische moorkop - of is dat weer rascistisch? - het feit dat Sjoerdje met droge ogen kan verkondigen: "Ik ben kritisch op het regime in het Kremlin, maar ik heb altijd gezegd dat ik de dialoog juist wil opzoeken."
Dat komende van een oorlog ophitser die zelfs de Paus de maat neemt, als deze aan Zelensky durft voor te stellen om de dialoog aan te gaan.
Je hebt hypocrisie, je hebt pure evil en dan heb je Sjoerd Sjoerdsma.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten