Screen Shot 2022 08 25 at 124636

Filmpje! George van Houts sloopt Sjoerd Sjoerdsma (D66): 'De dapperste man van Nederland!'

Politiekaug 25 2022, 14:45
George van Houts heeft in een korte Twittervideo D66'er Sjoerd Sjoerdsma helemaal gesloopt. Dit omdat de nepdemocraat de grootste oologshitser van ons land is en eist - eist - dat Oekraïne even de Donbass én de Krim op Rusland terug verovert.
Van Houts pakt Sjoerdsma aan op de meest effectieve manier mogelijk: door hem uit te lachen. Hij staat in een bosje in zijn tuin, met wat takken voor zich, en pretendeert de D66'er te zijn.
"Ik ben Sjoerd Sjoerdsma," aldus Van Houts (klik op de link als je de video in dit artikel niet ziet) "en ik bewaak Nederland. En ik bewaak eigenlijk de hele Westerse wereld. Ik ben van D66. En ik vind dat de schurk, de schoft, de schobbejak, de dictator, de moordenaar Poetin nooit mag winnen. Die mag nooit winnen. Daarom sta ik hier op de uitkijk."
"Want ik vind dat als de Russen komen dat we dan moeten winnen, zoals ik ook vind dat Oekraïne nu de oorlog moet winnen. Koste wat kost. Al moeten we tientallen Nederlandse kinderen van de honger laten omkomen of van de kou laten sterven omdat het gas te duur is. Ik, Sjoerd Sjoerdsma, vind dat die schoft - wat een smiecht! - Poetin nooit mag winnen."
"Ik sta hier zelf," gaat Houts alias Sjoerdsma verder, "op de uitkijk om Nederland te beschermen. Want het is echt vijf voor twaalf. Die Poetin moet een kopje kleiner gemaakt worden. De scho´ft. Hij moet gevierendeeld [worden]."
"Balthasar Gerards onderging nog een mild lot," stelt 'Sjoerdsma' daarop vergeleken met wat hij van plan is om Poetin aan te doen in Delft. Ja, "ik ben Sjoerd Sjoerdsma en ik ben zo ontzettend dapper. Ik sta hier nu al uren op de uitkijk bij de grens of de Russen er niet aankomen."
"Ik ben Sjoerd Sjoerdsma, ik ben de dapperste Nederlander. Als ik die Poetin te pakken krijg... Nou ja, ik doe het niet zelf."
Maar dan gebeurt datgene wat natuurlijk vreselijk is. Hij plast in zijn broek.
"Ik heb in mijn broek geplast! Ik moet me even gaan verschonen. Maar, Poetin, pas op he! Want we krijgen je te pakken." Met een natte broek weliswaar, maar toch.
(Het artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Natuurlijk mogen we hier van Sjoerdsma en zijn mede D66'ers ongetwijfeld niet om lachen, maar dit is precies hoe deze types opereren. Ze hitsen continu op tot oorlog. Echt voortdurend. Ze pretenderen heel 'moedig' te zijn... terwijl hun leven niet eens bijna op het spel staat. Nee, het zijn anderen - gewone burgers, trouwens - die de prijs betalen voor hun oorlogshitserij, in Oekraïne en ook zelfs in Nederland waar hele gezinnen gewoon niet meer rondkomen door de torenhoge energieprijzen en inflatie. Allebei het resultaat van het wanbeleid en de idiote houding ten opzichte van Rusland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten