Screen Shot 2022 06 22 at 133024

Knettergekke D66-oorlogshitser Sjoerd Sjoerdsma roept op: 'We moeten Oekraïne steunen om de Krim terug te veroveren!'

Politiekaug 24 2022, 11:06
De knettergekke oorlogshitser Sjoerd Sjoerdsma wil dat Nederland Oekraïne zoveel ondersteuning geeft dat het land "alle bezette gebieden" kan "terugveroveren" op Rusland. "Van de Krim tot de Donbass." Dit is dus letterlijk een oproep tot een grootschalige oproep tegen Rusland. Van een D66-Tweede Kamerlid.
Sjoerd Sjoerdsma en zijn linksradicale partij D66 zijn nu helemaal gek geworden. De parlementariër van de nepdemocraten roept namelijk op om Oekraïne zodanig te steunen dat het land Rusland op alle mogelijke manieren kan bestrijden, en zelfs de Krim kan "terugveroveren."
Let wel, Rusland laat de Krim van zijn levensdagen niet gaan. Als je de Krim wilt pakken krijg je dus een enorme oorlog; een derde wereldoorlog zelfs, daar kun je vergif op innemen. En dan heb ik het niet over een normale, traditionele wereldoorlog - die ook al erg genoeg is, trouwens - maar over een nucleaire wereldoorlog. Want als Rusland zo in de verdediging wordt gedrongen dat het zelfs de Krim mogelijk gaat verliezen - een gebied dat historisch trouwens gewoon bij Rusland hoort - dan kun je honderd procent zeker zijn dat Moskou álle mogelijke wapens gaat gebruiken om zichzelf (en dus dat gebied) te beschermen.
"Álle mogelijke wapens" betekent dus ook: nucleaire wapens. Want misschien dat Rusland niet het sterkste conventionele leger ter wereld heeft, maar het is wel de grootste kernmacht van de wereld, met nucleaire wapens die Europa - en zeker Oekraïne - in een klap en een scheet naar het hiernamaals kunnen helpen.
(Het artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Deze D66'ers vormen met hun oorlogshitserij ondertussen niet alleen een gevaar voor Oekraïne zelf, maar ook voor Europa en daarmee voor Nederland. Als ze hun zin krijgen ontketenen ze op zijn slechtst een wereldoorlog waarbij grote Nederlandse steden bij het begin meteen al worden weggevaagd, en op zijn best een situatie waarin talloze Oekraïense jongemannen (en Russen) een vroeg graf ingaan omdat ze hun nederlaag van de Krim maar niet willen erkennen.
En zelfs als deze types hun zin niet krijgen zorgen ze nog steeds op zijn minst voor enorme spanningen in de regio en de rest van Europa, inclusief mogelijk nóg hogere energieprijzen. Rusland leest immers ook mee en weet dus dat er bij ons coalitiegenoten zijn die dit soort knettergekke uitspraken doen. Als Rusland straffen ze ons daarvoor door wat minder gas naar Europa te sturen en zie: de gemiddelde Nederlandse burger wordt nu he-le-maal financieel de vernieling in geholpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten