-Michel Mulder- Een ietwat huilerig briefje aan Tim den Besten

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- Een ietwat huilerig briefje aan Tim den Besten

Beste jankbal,

In de - naar het zich laat aanzien - langstlopende soapserie op aarde : "the queer and the offended," zagen we jou een zéér genant 'Toine van Peperstraatje' doen omdat je - oooh boehoe huilie huilie - een onschuldig kinderliedje had gezongen voor het aangezicht van een boot vol iets meer dan gemiddeld pigmentverwenden.

Nou heb ik bij jou, als ik jouw - eeuwig in jankmodus staande - gezicht zie altijd al het idee dat er een flinke bolus dwars zit van het formaat hunebed, die door de opening van een stopnaald heengeperst moet worden... Dus dat je eindelijk recht doet aan wat eenieder van je frisse smoeltje af kan lezen, moet je misschien wel zien als een persoonlijke overwinning.

Jij hebt dus 'Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht' gezongen op een 'feestje' wat als motto heeft dat iedereen zichzelf mag zijn, en wordt daarvoor door wat BLM-fanatici die als motto hebben 'dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn' nu verketterd............ omdat jij je - ietwat infantiele - zelf was.

Only in the Netherlands zou ik bijna zeggen, maar het ware 'enge' aan deze nieuwe hashtag, #erisweereengroepjebeledigd, is het feit dat dit een mondiale achterlijkheid - en verdienmodel - is waar maar geen eind aan schijnt te komen.

Altijd is er wel ergens een BLM-paparazzi die zich beledigd voelt. Is het niet vanwege het feit dat het 's zomers langer licht is dan donker, dan wel vanwege het feit dat het witbrood in de supermarkt oververtegenwoordigd is t.o.v. het bruinbrood en daarbij uiteraard ook nog de schappen krijgt toebedeeld die op perfecte ooghoogte liggen.

Als 'wij' - en daar bedoel ik mee het bevolkingsdeel met normaal verstand - onze oren te luister leggen naar de racisme fantasieën van de immer beledigden onder ons, dan is de slavernij binnen no-time heringevoerd, en hebben onze (SM)meesters niet eens meer pakken van donkergekleurd leer nodig......... afijn you get my point.

Het is werkelijk van de zotte dat hele volksstammen - of is dat ook weer een verboden woord in het racisme-alfabet - hun excuses aanbieden aan een zelf discriminerende minderheidsgroep, omdat al bij het opstaan op de vroege morgen het racisme tamponnetje van deze eeuwig beledigden verkeerd zit.

Ook ik stoor me als - in de woorden van BLM-junkies - 'blanke uitbuiter' aan heel veel zaken in deze wereld. Maar ontleen ik daar mijn bestaansrecht aan, of maak ik daar mijn gesubsidieerde verdienmodel van? Nee, uiteraard niet.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Ik hou niemand verantwoordelijk voor mijn leven, en hoe dat geworden is behalve mijzelf, en maak er geen dagtaak van om de fouten die ikzelf heb begaan, te wijten aan de voorouders van anderen.

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht

Want mijn tampon zit gewoon recht

Misschien is het bewust beleid

Dat u op een witte schimmel rijdt

Kom dan even bij ons racisten aan

En laat BLM-piet maar buiten staan

En we zingen en we springen en we zijn zo vrij

Want er zijn geen BLM-pieten bij

En we zingen en we springen en we zijn zo vrij

Want er zijn geen BLM-pieten bij

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties