Geert Wilders 9O1A6632

Geert Wilders witheet na uitspraken IND-directeur: 'Op staande voet ontslaan!'

Politiekaug 09 2022, 8:44
Rhodia Maas, IND-directeur, zegt dat asielzoekers in de nabije toekomst waarschijnlijk (lees: zeker weten) vaker "het voordeel van de twijfel" krijgen. "We kunnen niet gaan sjoemelen in het proces," zegt ze, "maar dit gesprek moeten we met elkaar voeren." Geert Wilders reageert woedend: "Op staande voet ontslaan!" is zijn oproep aan het kabinet, dat dit natuurlijk nooit gaat doen want het kabinet steunt die visie van Maas juist.
De nieuwe directeur-generaal van de IND zegt vandaag in een interview met Trouw dat het tijd is om het asielsysteem op zijn kop te zetten. We zijn namelijk te strengt op zelfverklaarde asielzoekers. En dat kan niet meer. 
"Misschien moeten we eerder zeggen: we geven het voordeel van de twijfel," zegt Maas. "We kunnen niet gaan sjoemelen in het proces, natuurlijk niet. Maar dit gesprek moeten we met elkaar voeren."
Ja, zegt ze, in principe moet de IND asielzaken afhandelen op basis van de wet. "Maar binnen de spelregels moet je altijd een individuele afweging maken, zeker in asielzaken."

Geert Wilders: Ontslag!

Het zal niemand verbazen dat Geert Wilders dit totaal belachelijke uitspraken vindt van Maas. Want zij wil natuurlijk het tegendeel doen van wat Wilders wil... en niet alleen van wat Wilders wil, trouwens, maar wat rechtse kiezers in het algemeen willen.
Uit verkiezingsuitslagen en onderzoeken blijkt al jaren dat Nederlanders minder, minder, minder 'massa-immigratie' willen, inclusief van zogenaamde 'vluchtelingen.' Dat Maas zegt dat ze juist coulanter wil zijn gaat daar lijnrecht tegen in.
"Op staande voet ontslaan die IND-directeur," schrijft Wilders dan ook, "en grenzen dicht!"
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Aangezien het kabinet eerder al liet weten dat het niets gaat doen tegen de inloop van zogenaamde "kansloze asielzoekers" kun je er dus vergif op innemen dat het aantal 'toegelaten immigranten' de komende jaren alleen maar gaat toenemen. En dit terwijl record na record al gebroken wordt. Ik bedoel maar: in slechts een half jaar tijd zijn er 195.000 immigranten bijgekomen. Als het aan Maas ligt wordt dat aantal dus nóg hoger.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten